Obavijesti

Sport

Komentari 4

Na muškom slalomu 20.000, a ženskom 10.000 gledatelja

Na muškom slalomu 20.000, a ženskom 10.000 gledatelja
1

Izravan prijenos utrke ženskog slaloma za Audi FIS Svjetski kup, prema svim dosadašnjim najavama, od HTV-a će preuzeti 17 televizijskih postaja iz 13 zemalja

VIDEO

Do ponedjeljka u 16 sati prodano je preko 4000 ulaznica za žensku utrku i gotovo 7000 ulaznica za mušku utrku slaloma za Vip Snow Queen Trophy 2011, priopćili su organizatori. Ženski slalom za Svjetski skijaški kup vozi se u utorak, 4. siječnja, dok je muški na rasporedu u četvrtak, 6. siječnja. Pojačana prodaja počela je tek početkom prošlog tjedna, a iskustva s prijašnjih utrka pokazuju da prodaja naglo raste u nekoliko zadnjih dana prije utrke.

Ulaznice se odlično prodaju i na same dana utrka, jer veliki broj gledatelja prati vremensku prognozu i do zadnjeg trenutka čeka s odlukom o odlasku na utrku. Svi su pritom navikli su da ulaznica ima dovoljno te da će ih biti i ove godine. Ulaznice su u prodaji u odabranim Vip centrima te poslovnicama Generalturista i Eventima.Kao i svake godine, na dane utrka ulaznice će se od 10.30 do 17.00 sati prodavati i na Mihaljevcu kod mjesta polaska autobusa, te u Turističkoj zajednici Stubičkih toplica.

Za djecu do sedam godina ulaz je besplatan, za djecu od 7 do 15 godina cijene su 40 i 60 kuna za jedan, odnosno oba dana, dok su za odrasle cijene 100 kuna za jedan i 150 kuna za oba dana. S kupljenom ulaznicom za Vip Snow Queen Trophy 2011. može se ostvariti i popust od 40 posto na karte u svim vlakovima Hrvatskih željeznica. U cijenu ulaznica uključeni su ne samo besplatan prijevoz i , nego i hrana i piće i po tome su sljemenske utrke jedinstvene u svijetu.

Kako je prognoza vrlo povoljna - očekuje se suho, sunčano i hladno vrijeme, te kako do sada prodani broj ulaznica prati trendove prijašnjih godina u isto vrijeme, na Sljemenu se na ženskoj utrci očekuje ukupno desetak tisuća, a na muškoj dvadesetak tisuća ljudi.

Ukupno 458 novinara i fotografa iz 16 zemalja akreditirano je za Vip Snow Queen Trophy 2011., koji se na Sljemenu održava 4. i 6. siječnja. Tome treba dodati i brojnu ekipu Hrvatske televizije, pa ukupni broj prelazi 500. 

Izravan prijenos utrke ženskog slaloma za Audi FIS Svjetski kup, prema dosadašnjim najavama, od HTV-a će preuzeti 17 televizijskih postaja iz 13 zemalja. 

Muški slalom će, kako je najavljeno, uživo prenositi 20 TV postaja iz 15 zemalja. Sažetke i vijesti sa Sljemena emitirat će još 20-ak televizija. Prošlogodišnje sljemenske utrke je, prema TV analizama Međunarodne skijaške federacije (FIS), pratilo više od 300 milijuna gledatelja (uključujući prijenose uživo, snimke, vijesti i reportaže). 

Više od 170 akreditiranih novinara ove godine dolazi iz inozemstva, točnije iz Austrije, Slovenije, Francuske, Italije, Japana, BiH, Švedske, Mađarske, Slovačke, Kanade, Velike Britanije, Njemačke, Finske, Švicarske i SAD-a. 

Živi prijenos sljemenskih utrka ide u Austriju, BiH, Finsku, Njemačku, Italiju, Norvešku, Rusiju i Zajednicu neovisnih država, Sloveniju, Švedsku, Švicarsku i Kanadu, te putem Eurosporta u Aziju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu