Obavijesti

Sport

Komentari 98

Na treningu Dinama: Saznajte tko bi trebao zaigrati u prvih 11

Na treningu Dinama: Saznajte tko bi trebao zaigrati u prvih 11

Zanimljivo je da je Čačić posebno pričao s mladim Baturinom, Dinamovom 'desetkom'. No, trener Dinama nije htio otkriti tko će startati u napadu. Donosimo formaciju, a najbolji igrač vraća se u prvu postavu

VIDEO

Trener Dinama Ante Čačić odradio je press konferenciju pa se zaputio na stadion Toše Proeski kako bi sa svojim nogometašima odradio posljednji trening uoči uzvrata 2. pretkola Lige prvaka. Dinamo u Skoplju gostuje kod Škupija, prvaka Sjeverne Makedonije, i iz Zagreba donosi rezultat 2-2.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

'Škupe' pogreške Dinamovih igrača: Zagrebački 'Modri' prosuli su pobjedu u 89. minuti VIDEO

Čačić je rekao kako Dinamo ide na pobjedu i da neće moći računati na Josipa Šutala, Theophilea uz stare ozlijeđene igrače poput Emrelija i Bulata.

Nogometaši Dinama stigli su u Skoplje danas gdje je bilo veoma vruće, ali s puno optimizma gledaju prema sutrašnjoj utakmici. Teren je dosta poznat kapetanu Dinama Arijanu Ademiju i Stefanu Ristovskom, koji su se dosta pozdravljali s ovdašnjim domaćinima. Gotovo sa svim ljudima koji rade na stadionu jer su oni reprezentativci Makedonije i na ovom terenu igrali su već jako puno puta.

Oršić u 89. minuti zabio za pobjedu Dinama protiv Gorice

Što se tiče sastava, Čačić nije htio otkriti hoće li igrati s jednim ili dva napadača. Hoće li startati Drmić ili Petković. No, zanimljivo je da je Čačić posebno pričao s mladim Baturinom, Dinamovom 'desetkom' i tko zna, možda se sutra nađe u početnom sastavu.

Na golu će startati Livaković, desno će biti Ristovski, stoperi Lauritsen i Perić dok će na lijevom boku Ljubičić imati prednost ispred Bočkaja. U veznoj liniji će biti Ademi, Mišić i vjerojatno ispred njih Luka Ivanušec. Čačić bi trebao zaigrati u 4-2-3-1 sustavu pa će Mislav Oršić na lijevo krilo dok nije sigurno hoće li desno biti Špikić, koji igra u dobroj formi, ili Luka Menalo.

VIDEO JAVLJANJA S TRENINGA DINAMA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani