Obavijesti

Sport

Komentari 10

'Nažalost, izgubio se strah klubova uoči dolaska na Poljud'

'Nažalost, izgubio se strah klubova uoči dolaska na Poljud'
1

Hajduk od 15:00 sati na praznom Poljudu dočekuje Slaven Belupo, a golman Hajduka Goran Blažević nada se da će nakon Intera, sačuvati praznu mrežu i protiv svog bivšeg kluba...

VIDEO

Hajdukov čuvar mreže Goran Blažević jedan je od najiskusnijih u Vulićevoj postavi, a jako dobro poznaje i sljedećeg protivnika Slaven Belupo, u čijim je redovima proveo dvije sezone. Poznaje Blažević i mentalitet igrača iz manjih klubova koji dolaze na Poljud, gdje nikome nije lako odigrati. 

- Na žalost, vremenom se pomalo gubi taj respekt i strah protivnika koji dolaze na Poljud, na stadion na kome se lako primi i pet komada. Hajduku u zadnje vrijeme ne ide, protivnici dolaze igrati otvorenije i samouvjerenije, što po meni i ne mora biti tako loše, iskreno bih volio da se Slaven Belupo dođe nadigravati i odigrati otvorenu utakmicu – kaže 201 cm visoki golman, koji nam je priznao kako ni sam ne zna što može očekivati od svojih bivših suigrača. 

- Promijenili su trenera, sada ih vodi bivši igrač Vedran Purić. Ne znam kakav je trener, a vjerojatno ni on sam ne zna, jer je i njemu ovo sve novo. O njemu mogu reći samo da je bio solidan igrač i da je bio ok kao osoba..., a kakav je trener, to ćemo tek vidjeti -  kaže Blažević, koji je od bivših suigrača u kontaktu s Musom. 

- I on mi je priznao da su sami sebi nepoznanica, ne znaju ni tko će početi utakmicu, ni u kojoj će formaciji igrati... Bit će to iznenađenje i za njih i za nas, ali ja vjerujem u našu dobru igru i pobjedu. Tako ćemo se i postaviti na terenu od prve minute. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hajduk se pomalo navikava na ambijent praznih tribina, moguće je da će izostanak gledatelja više utjecati na goste koji se s tim uglavnom prvi put susreću.   

- Teško je reći kome će više smetati prazne tribine. Ja volim kad ima publike, iako, kad krene utakmica, uvijek se 'isključim' i ne razmišljam o tome što se događa na tribinama, nego samo o onome na terenu. Jedino je lakše komunicirati sa suigračima, ali ponekad baš i nije ni dobro da se sve čuje – iskren je Blažević. 

Nakon pobjede nad Interom, pobjeda nad Slavenom dodatno bi podigla samopouzdanje igračima.   

- Imamo pod navodnike lagan raspored u ovih par utakmica, morali bi uzeti maksimum bodova, i ja vjerujem da će na koncu tako i biti. Recept za svaku utakmicu na Poljudu, pa tako i ovu, je što ranije postići gol. Što ih prije 'otvorimo' lakše ćemo utakmicu privesti kraju. 

Protiv Intera Hajdukova mreža je nakon dugo vremena ostala čista, Blažević vjeruje da će ostati i nakon nedjelje. 

- Dat ću sve od sebe da se taj niz produži, ali to ovisi o puno karika, ne samo o meni. Najvažnije je da mi uzmemo bodove, a manje je važno hoćemo li usput primiti koji gol. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac