Obavijesti

Sport

Polufinale Nabrundavanja: 10 najboljih bore se za Poljsku!

Polufinale Nabrundavanja: 10 najboljih bore se za Poljsku!
1

Od utorka 8. svibnja počinje prva od 17 polufinalnih emisija Nabrundavanja. Snima se na stadionu NK Trešnjevke, a dobivat će zahtjevne i smiješne zadatke

VIDEO

Nabrundavanje 2012. kreće u drugu fazu. Nakon više od 300 vaših video snimaka koje ste nam poslali i u kojima ste ispunjavali zadatke, objavili smo kojih 10 ekipa ulazi u polufinale:

Redom, 1. Žujokljunci, 2. Malousni gadovi, 3. Sesvetski fantazisti, 4. Narundavanje, 5. Gudravci, 6. Skliski bubreg, 7. Ekipa za ocepit, 8. Maligani, 9. Top vrh i 10. Trešnjevka hardcore.

I vi ste svojim glasovima sudjelovali u izboru najboljih 10 ekipa, a ono što slijedi je još luđe. Na stadionu NK Trešnjevka počelo je snimanje polufinala u kojem će 10 ekipa biti suočeno sa zahtjevnim i smiješnim zadacima. Sve to moći ćete pratiti na portalu www.24sata.hr/nabrundavanje2012.

Očekuje vas 17 emisija s Oliverom Mlakarom u glavnoj ulozi "nabrundatora". Prva će emisija biti uvodna, a na rasporedu je u utorak 8. svibnja u 16 sati odnosno na 24sata televiziji u 17 sati.

Od tada svaki drugi dan kreće nova emisija s ukupno 15 zadataka. Nakon polufinala pet najboljih ekipa ide u finale Nabrundavanja. 

Poljska čeka, tribine su spremne, "kockasti" su u formi.

Dvije najbolje ekipe u to će se uvjeriti!

Molimo Ivanu Augustinović, jednu od dobitnica glavne nagrade Nabrundavanja, da nam se javi odgovorom na obavijest o osvajanju nagrade. Obavijest je poslana odmah po izvlačenju na mail adresu dobitnice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići