Obavijesti

Sport

Komentari 0

Nacionalu domaćinstvo turnira Elitne runde Uefa Futsal Cupa

Nacionalu domaćinstvo turnira Elitne runde Uefa Futsal Cupa
1

LIGA PRVAKA Nacional je jedan od četiri domaćina turnira Elitne runde Futsal Cupa, na kojima će se 16 najboljih europskih momčadi boriti za četiri mjesta koja vode na finalni turnir

VIDEO

Zagrebački Nacional izabran je u utorak za jednog od četiri domaćina turnira Elitne runde Futsal Cupa, na kojima će se 16 najboljih europskih momčadi boriti za četiri mjesta koja vode na finalni turnir koji je na rasporedu u travnju sljedeće godine.

Utakmice zagrebačkog turnira bit će igrane u Maloj dvorani Doma sportova. Turniri Elitne runde bit će odigrani u razdoblju od 22. do 27. studenoga. Nacional će suparnike doznati u petak, 21. listopada (13.30 sati), kada će u Nyonu biti održan ždrijeb.

Osim preostala tri domaćina turnira Nacional za suparnika neće moći dobiti ni srpski Ekonomac iz Kragujevca, s kojim se sastao u prethodnom krugu natjecanja i zajedno plasirao u Elitnu rundu.

U prethodnom krugu su nastup u Elitnoj rundi izborili su još: ETO Gyoer (Mađarska), Brezje Maribor (Slovenija), Araz Naxčivan (Azerbajdžan), Feniks (Kosovo), Nikars Riga (Latvija), Hamburg Panthers (Njemačka), Sporting (Portugal), Real Rieti (Italija), EP Churdim (Češka), City'US Targu Mures (Rumunjska).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izravan plasman u Elitnu rundu imaju Jugra Yugorsk (Rusija), Dinamo Moskva (Rusija), Kairat Almaty (Kazahstan), Inter FS (Španjolska). Po jedan od četiri kluba koji su se izravno plasirali u Elitnu rundu bit će raspoređeni u različite skupine, dok će ostale momčadi biti raspoređene tako da će u dvije skupine biti jedan prvoplasirani i dvije drugoplasirane momčadi iz prethodnog kruga, a u preostale dvije dva prvoplasirana i jedan drugoplasirani klub.

Samo pobjednici turnira Elitne runde izborit će mjesto na finalnom turniru koji će biti odigran od 27. do 30. travnja 2017.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu