Obavijesti

Sport

Komentari 57

Nadal sa satom od milijun $ igra - mečeve: Osjećaj je kao da ništa ne nosim, dio je moje kože

Nadal sa satom od milijun $ igra - mečeve:  Osjećaj je kao da ništa ne nosim, dio je moje kože

Riječ je o švicarskom brandu ekskluzivnih satova Richard Mille, a Rafael Nadal ponosni je vlasnik jednog od ukupno 50 izrađenih primjeraka. Sat teži svega 30 grama zbog čega mu pruža osjećaj kao da ga nema

VIDEO

Španjolski tenisač Rafael Nadal u finalu Australian Opena je nakon nevjerojatnog preokreta svladao Rusa Danila Medvjedeva sa 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5 nakon pet sati i 24 minuta igre u Rod Laver Areni. 

Pokretanje videa...

Nadal nakon Roland Garrosa 02:15

Nadalova druga pobjeda na Australian Openu ujedno i njegov 21. pojedinačni naslov na Grand Slam turnirima čime je postao tenisač s najviše osvojenih GS-a. 

U velikom finalu koje se igralo u Rod Laver Areni, brojnim ljubiteljima tenisa nije mogao promaknuti jedan Nadalov modni detalj koji vrijedi pravo bogatstvo. 

Riječ je o ručnom satu modela njegovog sponzora Richard Millea baš i nazvanom po Nadalu "RM 27-04 Rafael Nadal", a izrađeno ih je tek 50 primjeraka. Cijena sata kojeg Španjolac nosi na desnoj ruci, na kojoj i inače nosi satove, prava je sitnica. Sat spomenute marke vrijedi milijun i pedeset tisuća dolara. 

Ovaj ekskluzivni primjerak teži svega 30 grama, uključujući i remen, pa tako igraču pruža osjećaj gotovo kao da ga nema.  

Australian Open

- U početku je to bila mala prilagodba, a sad je osjećaj kao da ništa ne nosim. Sat je kao dio moje kože - rekao je svojevremeno Rafa. 

Španjolac nije jedini tenisač koji reklamira ove satove. Isto radi i Alexander Zverev, ali njegovi modeli nisu ni izbliza toliko skupocjeni kao Nadalovi. 

French Open
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju