Obavijesti

Sport

Komentari 9

'Nadam se da Leo Messi neće otići. Pa on je Barcelona...'

'Nadam se da Leo Messi neće otići. Pa on je Barcelona...'

U subotu od 21 sat na rasporedu je 276. El Clasico između Real Madrida i Barcelone, a on bi mogao biti posljednji Leu Messiju. Argentincu istječe ugovor na ljeto, a čak i trener najvećeg rivala želi da ostane u Barci

VIDEO

Za nešto manje od tri mjeseca Leu Messiju (33) i službeno istječe ugovor s Barcelonom. Naveliko se priča o njegovoj novoj destinaciji, Manchester City i Pep Guardiola iskaču iz paštete još od prošle godine, ali mnogi se nadaju kako će veliki Argentinac ipak ostati na Camp Nou. Pa čak i trener glavnog rivala Real Madrida.

Pokretanje videa...

Messi mjeri temperaturu 00:44

Dolaskom Joana Laporte na mjesto predsjednika Barce, sve je izvjesnije kako bi Messi mogao produžiti ugovor s Blaugranom, a tomu se nada i Zinedine Zidane, baš kao i svi pravi ljubitelji nogometa. Jako teško je zamisliti Barcu bez Messija, čovjeka koji je osvojio s njom brojne trofeje te je postao simbol kluba, a i svima je jasno koliko bi La Liga izgubila na rejtingu njegovim odlaskom.

Ako pak ne dođe do produženja ugovora, ovo bi mu mogao biti posljednji El Clasico u karijeri, kao i Sergiju Ramosu kojemu također istječe ugovor na kraju sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
La Liga Santander - FC Barcelona v SD Huesca

- Nadam se da Messi neće otići. On je Barcelona, vjerujem da će ostati. To bi bilo jako važno za španjolski nogomet. Nadam se da i Ramosu ovo neće biti posljednji derbi - rekao je Zidane u najavi 276. po redu El Clasica koji se igra u subotu od 21 sat.

Nakon dugo vremena, čak tri momčadi bore se za naslov. Atletico Madrid od početka sezone drži prvo mjesto, jedno vrijeme je imao i više od deset bodova viška, no kako se bliži kraj sezone, tako je njegova forma padala, a Real i Barcelona su koristili svaki njihov propust te su smanjivali bodovni zaostatak.

La Liga Santander - Sevilla v Real Madrid

Uoči 30. kola La Lige Barcelona ima svega bod manje, dok je Real na minus tri. No poraz u El Clasicu bi i za jedne i druge bio veliki udarac u borbi za naslov. Što bodovni, što za samopouzdanje. 

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

- Atletico je favorit za titulu jer ima prednost. Mi ćemo se boriti do kraja, to odavno pričam. Ovo je baš natjecateljska liga i sve je moguće. Ova utakmica donosi tri boda kao i ona protiv Cadiza ili Eibara. Svaka utakmica je iste važnosti, samo što je ovdje rivalstvo izraženije - kazao je francuski trener koji je pritisak prebacio na katalonsku momčad. 

U međusobnom dvoboju na Camp Nou ove sezone Real je slavio 3-1, no tada je momčad Ronalda Koemana bila u velikoj krizi. U međuvremenu je Leo Messi opet proigrao i za sobom opet povukao momčad u borbu za titulu. Iz Lige prvaka su ispali, a za trofej se bore u Kupu gdje će u finalu igrati protiv Athletic Bilbaa. I upravo broj trofeja na kraju sezone bi mogao biti segment koji će odlučiti hoće li Argentinac ipak ostati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi