Sport

Komentari 32

'Nagelsmann izgleda kao da je došao s ručka u Esplanadi, a Xavi s nekog štanda na Dolcu'

'Nagelsmann izgleda kao da je došao s ručka u Esplanadi, a Xavi s nekog štanda na Dolcu'

Bayern je bio za klasu bolji, Barcelona je bila standardna, loša, takva je u španjolskoj ligi, takva je i u Ligi prvaka. Najviše me smeta da Barca nije imala nijednu šansu, da su barem nešto stvorili, ali ništa, rekao je Samovojska

Što veći klub, važnija je energija i karizma trenera, pogledajte Nagelsmanna, ima 34 godine, ali kako je obučen, uvijek ima taj stav samopouzdanja. On kao da je došao s ručka iz Esplanade, a gledam Xavija, kao da je došao sa štanda, s Dolca, komentirali su Anton Samovojska i Tomislav Stipić utakmicu Bayerna i Barcelona u HRT-ovoj emisiji o Ligi prvaka.

firo: Fuvuball: Soccer: 08.12.2021 Champions League, Season 2021/2022 6th matchday FC Bayern Mvºnchen - FC Barcelona Bayern Munich - FC Barcelona

Nakon 21 godine Katalonci su svoju sezonu u najelitnijem europskom natjecanju završili u grupnoj fazi, u Njemačkoj nisu imali šanse, Bayern je slavio s 3-0 i poslao ih u Europsku ligu.

- Barcelona je pokušala igrati nešto što u ovom trenutku ne može, u Ligi prvaka nije konkurentna i želimo joj sve najbolje u Europskoj ligi. Ne znam zašto je Barca igrala pokušavajući dominirati, kao dok je Xavi bio igrač, a bili su nestabilni i spori - dodao je Stipić.

- Bayern je bio za klasu bolji, Barcelona je bila standardna, loša, takva je u španjolskoj ligi, takva je i u Ligi prvaka. Najviše me smeta da Barca nije imala nijednu šansu, da su barem nešto stvorili, ali ništa, baš ništa. A zadnji red standardno ne može stići nikoga - dodao je Samovojska.

Ovakvoj Barceloni, kaže, nije ni mjesto među 16 u Europi.

- Bayern stalno negdje stvara višak igrača, gdje god pogledaš negdje imaju višak. Xavi je iz doba svoje najbolje moguće Barcelone, tada su on, Iniesta i Messi bili perfektni, a kad bi slučajno izgubili loptu skočili bi kao terijeri i vratili je odmah, ali ne može to igrati s ovim igračima, ovo su igrači za otpis.

POGLEDAJTE BORBU VEČERI S FNC 4: ERSLAN VS DA SILVA

Najčitaniji članci