Sport

Komentari 0

Nainggolan postao volonter u Italiji: Donirao hranu obiteljima

Nainggolan postao volonter u Italiji: Donirao hranu obiteljima

Belgijski nogometaš oduševio je talijansku javnost ovim potezom, a volonterskim snagama je zasigurno dobrodošao. Osim što je donirao novac, brine se i o dostavi namirnica najugroženijima

Drugi se nogometaši fotografiraju u svojim vilama kako odmaraju i sunčaju se, a Radja Nainggolan odlučio je pomoći stanovnicima u Sardiniji koji se bore s korona virusom. Belgijski nogometaš oduševio je talijansku javnost ovim potezom, a volonterskim snagama je zasigurno dobrodošao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U mjesec dana pandemija korona virusa je Italiji nanijela nezapamćenu žrtvu, a virusno žarište Europe još uz sve svoje probleme pronalazi snage pomoći drugim državama. Srećom, velik broj volontera po mnogim državama tako i u Italiji pomažu stanovništvu na razne načine.

Nogometaš Cagliarija je za razliku od mnogih nogometaša koji su ostali u svojim domovima u samoizolaciji odlučio dati svoj doprinos na konkretniji način. On volontira na Sardiniji i pomaže najugroženijima.  Zahtjev za volontiranje je upućen svim stanovnicima, a Nainggolan se odazvao.

Netko je poznatog nogometaša odlučio i pohvaliti. Fotografija volontera Nainggolana se pojavila na internetu, a na fotografiji se vidi da nosi i zaštitnu opremu, masku i rukavice. Nogometaš je ugroženim obiteljima donirao novac za hranu, a osim toga brine se i o dostavi namirnica zajedno s ostalim volonterima.

Naravno Nainggolan je ovim potezom oduševio Italiju, ali i ostatak svijeta te mnogi smatraju kako bi mogao biti primjer i drugima.

Najčitaniji članci