Sport

Komentari 0

Najbolji running back NFL-a se teško ozlijedio: Gotova sezona?

Najbolji running back NFL-a se teško ozlijedio: Gotova sezona?

Henry je ozlijedio stopalo na posljednjoj utakmici Tennesseeja protiv Indianapolisa i sada čeka dodatne pretrage kako bi se vidjelo na koji će način sanirati lom pete metatarzalne kosti u stopalu

Derrick Henry, najbolji "running back" NFL lige, mogao bi zbog teške ozljede stopala propustiti ostatak sezone u kojoj je njegov Tennessee imao velike ambicije.

Henry je ozlijedio stopalo na posljednjoj utakmici protiv Indianapolisa i sada čeka dodatne pretrage kako bi se vidjelo na koji će način sanirati lom pete metatarzalne kosti u stopalu.

Ako neće biti potreban operativni zahvat, onda će se Henry na terene vratiti tijekom sezone, no pokaže li magnetska rezonanca da je operacija neophodna onda je ova sezona za fantastičnog Henryja vrlo vjerojatno gotova.

Na krilima upravo Henryja Tennessee Titans su igrali odlično tijekom ove sezone, pogotovo posljednjih tjedana. Trenutačno je ta momčad na omjeru 6-2, ali je dobila posljednje četiri utakmice u niz u kojima treba izdvojiti pobjede protiv Buffala i Kansas Cityja.

Henry je, inače, posljednje dvije sezone probijao za najveći broj "touchdowna" u ligi, kao i najveći broj osvojenih jarda, a i trenutačno je uvjerljivo vodeći u svim statističkim domenama među "running back" igračima.

Najčitaniji članci