Obavijesti

Sport

Komentari 1

Najbolji u polufinalu! Sinkovići u subotu idu po svjetsko zlato

Najbolji u polufinalu! Sinkovići u subotu idu po svjetsko zlato
2

U drugoj polufinalnoj utrci prolaz u finale izborile su posade Italije, Novog Zelanda i Srbije. Finale je na rasporedu u subotu 30. rujna u 16:38 sati i tu Valent i Martin kreću po svjetsko zlato

VIDEO

Nedodirljiva braća Martin i Valent Sinković izborili su finalni nastup s najboljim vremenom polufinala (6:25.96). Drugoplasirani Britanci Tom Jeffery i Thomas George zaostali su 3 sekunde. Finale je još izborila i posada Francuske, braća Onfroy.

Idemo u FINALE s vremenom 6:25.96 🎉Prvi put smo kao dvojac bez kormilara u finalu SP!💪 - - - - - - - FINALS HERE WE COME 😉 2000 m = 6:25.96 (1)!

Posted by Braća Sinković - Sinkovic Brothers on Thursday, September 28, 2017

Sinkovići su sjajno odveslali polufinalnu utrku, vodeći od starta do cilja u koji su ušli prvi s vremenom od 6:25.96 minuta. Drugi su bili Britanci Jeffery i George (6:28.63), a treći Francuzi Valentine i Theophile Onofroy (6:29.34), dok su otpali rumunjski, španjolski i turski dvojac. U velikom finalu će još biti pobjednici druge skupine talijanski dvojac Lodo i Vicino (6:26.36), Novozelanđani Murray i Hunter, te Srbi Vasić i Bedik. 

Braća Sinković su se nakon velike dominacije i olimpijskog zlata u dvojcu na pariće odlučili iskušati u novoj disciplini dvojca bez kormilara, a u subotu će u 16.38 sati u finalu imati priliku i za prvo veliko odličje.

U zasad jedinoj važnijoj utrci koju su veslali u dvojcu bez kormilara osvojili su drugo mjesto na natjecanju Svjetskog kupa u Luzernu, a sada u finale SP-a ulaze s najboljim polufinalnim vremenom. 

Luka Radonić nije uspio ući u finale lakog samca jer je u svojoj skupini bio posljednji, šesti. Radonić je stazu odveslao u vremenu 7:29.780 minuta i zaostao je za pobjednikom Norvežaninom Kristofferom Brunom više od 35 sekundi.  

U petak će se za finale boriti još jedan hrvatski adut Damir Martin u samcu. 

U drugoj polufinalnoj utrci prolaz u finale izborile su posade Italije, Novog Zelanda i Srbije.

Finale je na rasporedu u subotu 30. rujna u 16:38 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana