Obavijesti

Sport

Komentari 74

'Najbolniji udarac u Gojakovoj karijeri. Zar je on to zaslužio?'

'Najbolniji udarac u Gojakovoj karijeri. Zar je on to zaslužio?'
5

Veznjak Dinama nije dobio minutu u prve dvije utakmice nove sezone, a prije Lokomotive nije ni trenirao s većinom momčadi iako nije ozlijeđen

VIDEO

Amer Gojak (25) nije se našao u zapisniku za prvu prvenstvenu utakmicu Dinama protiv Lokomotive (3-2). Najavio je to trener Ante Čačić dan ranije uz opasku kako "modri" nemaju previše vremena za razvojne treninge pa su morali odvojiti igrače koji nemaju dovoljan natjecateljski podražaj.

U toj su grupi, uz Gojaka, i Emir Dilaver i novopridošli Marko Brkljača, kao i ozlijeđeni Mahir Emreli, Boško Šutalo, Antonio Marin i Marko Bulat. Komnen Andrić u međuvremenu je napustio Maksimir i potpisao za Clermont.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Amerom Gojakom

Pokretanje videa...

02:58

- Prijelazni rok je do kraja kolovoza, imamo puno igrača da ih držimo u rotaciji. Prije 10 godina nisam bio previše shvaćen kad nismo imali prvih 11, kao da 38 utakmica nisam izašao s istom momčadi, pa su se vremena počela mijenjati. Pet godina kasnije su svi pisali kako treneri pametno rotiraju igrače. Imamo upite za igrače, vodimo računa, neke bismo dali na posudbu, nekima je zadnja godina ugovora. Za sada ih sve držimo iznad vode, ali počinju utakmice, treninzi će sada biti drugačiji - objasnio je Čačić.

Bosanskohercegovački portal SportSport.ba taj je potez nazvao "najbolnijim udarcem u karijeri za Amera Gojaka" i pita se je li to zaslužio.

Derbi Dinama i Hajduka u zadnjem kolu HNL-a

"Godinama je Sarajlija jedan od najzahvalnijih igrača Dinama, dečko zadužen za sjajnu atmosferu u svlačionici i osoba koju svi na Maksimiru simpatiziraju", pišu kolege koji dodaju da je Amer na raskrižju karijere.

Prošle sezone na njega su računali Dinamovi treneri Damir Krznar i Željko Kopić, pa i Čačić. Igrao je 39 utakmica, od čega 20 u početnoj postavi, a sad je opet na ledu. Ugovor mu traje još godinu dana, ali nije tajna da u Maksimiru nemaju ništa protiv da ga prodaju. A i ispred njega vide Bulata i Martina Baturinu.

Prije dvije godine otišao je na posudbu u Torino, ali tamo nije ostavio ozbiljniji trag. Sad se spominju Sampdoria, Empoli i Salernitana, no nikakva ponuda još nije stigla Dinamu. Status quo definitivno ne odgovara Gojaku koji se nedavno oženio, u najboljim je igračkim godinama i sigurno ne želi sezonu provesti dobivajući mrvice.

Dinamo pobijedio West Ham sjajnim golom Oršića i osigurao drugi krug Europske lige
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve