Sport

Komentari 1

Najbrži čovjek na svijetu snimio pjesmu i radi na prvom albumu

Najbrži čovjek na svijetu snimio pjesmu i radi na prvom albumu

Sada već bivši atletičar Usain Bolt koji i dalje drži svjetski rekord u trčanju na 100 i 200 metara odlučio je postati glazbenik. Prvu pjesmu je već snimio, a cilj mu je doći na svjetsko tržište

Na ljeto 2017. godine Usain Bolt (34) završio je atletsku karijeru u kojoj je osvojio osam olimpijskih zlata i trenutno drži svjetski rekord na 100 metara koji iznosi 9,58 sekunda i na 200 metara od 19,19 sekundi.

POGLEDAJTE VIDEO: Nogometna karijera Usaina Bolta

Bolt se od tada okušao i drugim sportovima pa je tako jedno vrijeme bio uvjeren da je nogomet sport u kojem može biti uspješan.

Trenirao je u australskom Central Coast Marinersu za koji je odigrao i nekoliko prijateljskih utakmica i zabio dva gola, a prije toga je bio u u norveškom Strømsgodsetu, pa u Borussiji Dortmund i južnoafričkom Mamelodi Sundownsu.

Nakon nogometa, bivši atletičar odlučio je sebe iskoristiti kao brand te je promovirao različite proizvode, od restorana do električnih skutera. Bolt je radio i kao DJ u nekoliko noćnih klubova u Kingstonu što mu je dalo vjetar u leđa pa sada želi postati glazbenik. 

- Radimo na nekim novim ritmovima koje ćemo uskoro pustiti u javnost. S obzirom na situaciju s pandemijom, ne žurimo ni s čim, želimo si dati vremena da naša glazba izađe u pravo vrijeme. U pripremi je album koji bi trebao biti nešto zanimljivo - rekao je najbrži čovjek na svijetu koji je s prijateljem Nugentom 'NJ' Walkerom nedavno snimio singl "Living The Dream" i dodao:

- Želimo ljudima pokazati da se ne šalimo. Ozbiljni smo u vezi s glazbom i dat ćemo si vremena. Baš kao u atletici, i ovdje je sve u radu, posvećenosti i strpljenju. Ne želimo dominirati samo na Jamajci, već nam je cilj izaći i na svjetsko tržište. Uvjeren sam da ćemo uspjeti jer vjerujemo u sebe i u svoj.

Najčitaniji članci