Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Najjača hrvatska desnica spremna je pokoriti konkurenciju

Ovu nedjelju svi ljubitelji Staloneovog klasika Over the top dolaze na svoje. U Zagreb dolaze najbolji obarača ruke koji će nastupiti na Svjetskom kupu ZG STRONG 2018

3 komentara

Uz brojne velikane ovoga sporta, hrvatske boje branit će Ivo Križan, višestruki prvak Hrvatske u najtežoj kategoriji na desnu ruku

„Jedva čekam da turnir krene, najgore je zadnjih sedam dana kada odmarate od mukotrpnih treninga i samo razmišljate možete li se probiti do završnice“ - kaže Ivo te dodaje kako bi ulazak u top 5 u najtežoj kategoriji bio veliki uspjeh s obzirom na poduži popis top svjetskih natjecatelja.

„Prošle godine osvojio sam peto mjesto na svjetskom prvenstvu te mislim kako je vrijeme za korak dalje, a Zagreb strong je velika prilika da pred domaćom publikom napravim rezultat karijere. Još ako me domaća publika podrži...možda se na ženinom prstu zasjaji i Yakutski dijamant koji je glavna nagrada za OPEN kategoriju“, napominje Ivo te dodaje kako će ipak napraviti ujutro lagani trening jer nervoza se najbolje skida na stolu.

Ako i vi želite podržati naše natjecatelje, pridružite im se u nedjelju, 8. srpnja od 20 sati u hotelu Westin na 17. katu.

Zagrebačka praksa je i kategorija „početnika“ gdje će se moći natjecati međusobno u istoj težinskoj kategoriji svi amateri gdje će najbolji od njih osvojiti titulu pobjednika Svjetskog kupa za početnike, što je više nego dobar podstrek za početak bavljenja ovim vrlo zahtijevnim sportom.

Više informacija potražite na službenoj web stranici

Naši partneri pišu
Message