Obavijesti

Sport

Komentari 29

Najljepše geste: Sportaši koji su pomagali u godini na isteku

Najljepše geste: Sportaši koji su pomagali u godini na isteku
4

Mario Mandžukić, Luka Modrić, Darijo Srna..., samo su neki od sportaša koji su pomagali u 2012. godini. Medveščak je organizirao skupljanje plišanih igračaka

VIDEO

Javio se Mario. Pročitao je tekst o bolesnoj Stephanie Milda i donirao 10.000 eura, otkrio je Neven Cvijanović, glasnogovornik nogometne reprezentacije. Mario Mandžukić jedan je od sportaša koji je nesebično donirao novac u 2012. godini.

Priča o djevojčici koja boluje od rijetke Arnold-Chiarijeve malformacije dignula je Hrvatsku na noge. Nakon tjedana humanitarnih akcija skupljeno je oko 1,5 milijuna kuna i Stephanie je operirana u SAD-u. Mnogo je sportaša sudjelovalo u akciji, većina je željela biti anonimna.

- Hvala, Luka! Još jedan hrvatski nogometni reprezentativac, Luka Modrić, pokazao je svoju velikodušnost i pomogao Stephanie sa svojom donacijom. Poštujemo njegovu želju da ne iznosimo iznos donacije. Hvala ti, Luka! - zahvalili su Anita i Ivica, roditelji malene Stephanie, zvijezdi Real Madrida.

Godinu je obilježila i fantastična akcija košarkaša Splita. Kad već nitko nije htio pomoći njima, oni besplatno pomažu Dalmacijavinu i na dres stavljaju reklamu Pipi. Lavina se zakotrljala, znatno se povećala prodaja tog soka, a poslije je ta akcija spasila i sam klub. Građani, pjevači i sportaši (Blanka Vlašić, Dino Rađa, Ivano Balić, Žan Tabak...) kupuju dionice i klub je spašen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mandžo je donirao Specijalnu bolnicu, ali i poznanika

Mario Mandžukić donirao je i Specijalnu bolnicu za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama Goljak. Pomogao je s 10.000 kuna zarađenih snimanjem televizijske reklame. Sa 70.000 kuna pomogao je i poznaniku iz Slavonskog Broda.

Skupili igračke za djecu iz doma

Medveščak je po uzoru na SAD organizirao skupljanje plišanih igračaka za dječje domove. Gledatelji su prekinuli utakmicu kad su “medvjedi” zabili gol i “vatromet” je počeo. Skupili su više od 5000 plišanih igračaka.

Srna dao kuću, Ćiro 100.000 kn

Miroslav Blažević poznati je donator. Njegova tajnica raspoređuje oko 100.000 godišnje raznim udrugama. Darijo Srna je u 2012. sa suigračima iz Šahtara kupio kuću za siromašnu obitelj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe