Obavijesti

Sport

Komentari 4

Najraspoloženija igračica nakon šoka na SP-u: Tragično je što smo izvukle bod, neobjašnjivo

Najraspoloženija igračica nakon šoka na SP-u: Tragično je što smo  izvukle bod, neobjašnjivo

Očekivao sam pobjedu iako sam znao da neće biti lagano. Primali smo golove tamo gdje se i očekivalo, što je još čudnije. Na kraju moramo biti zadovoljni što smo uzeli bod jer smo čitavo vrijeme gubili, kaže izbornik

VIDEO

Nakon remija 22-22 protiv Senegala u prvom nastupu u skupini A na Svjetskom prvenstvu za rukometašice u Goteborgu i izbornik Ivica Obrvan i igračice složili su se kako je hrvatska reprezentacija u petak bila neprepoznatljiva, ali da s obzirom na kretanje rezultata može biti zadovoljna i bodom.

- Teška utakmica na otvaranju prvenstva. Očekivao sam pobjedu iako sam znao da neće biti lagano. Primali smo golove tamo gdje se i očekivalo, što je još čudnije. Na kraju moramo biti zadovoljni što smo uzeli bod jer smo čitavo vrijeme gubili. Pokušat ćemo u nastavku biti bolji. Krenuli smo u grču, promašili par 'zicera', možda i zato što su djevojke pod nekim pritiskom jer se očekuje odlazak na Olimpijske igre - komentirao je Obrvan.

Tina spašavala hrvatski brod: Razbijala nas cura s feredžom, a nek' naše još budu kraljice šoka
Tina spašavala hrvatski brod: Razbijala nas cura s feredžom, a nek' naše još budu kraljice šoka

Najefikasnija u hrvatskoj reprezentaciji bila je Tina Barišić s osam golova.

- Tragično je što smo na kraju izvukle bod. Bile smo neprepoznatljive. Pripremale smo se dobro, Senegalke nas ničim nisu iznenadile, ali sve im je prolazilo. Igrale smo u neobjašnjivom grču - kazala je Barišić nakon utakmice.

Jedna od najiskusnijih u hrvatskoj reprezentaciji Dejana Milosavljević pokušala je naći i nešto pozitivno u ovakvom startu:

Croatia vs Senegal

- S obzirom da smo cijelo vrijeme gubile, možemo reći da smo dobile bod. Ali, smatram da smo mi kvalitetnije. Trebamo krenuti svaka od sebe i biti bolje u sljedećim utakmicama. Mi smo poznati po tome da uvijek idemo težim putem i vjerujem da će na kraju sve biti dobro - rekla je Milosavljević.

U skupini A još su Švedska i Kina, a Hrvatska će u 2. kolu igrati protiv Kine u nedjelju. Tri od prve četiri reprezentacije izborit će prolazak u drugi krug.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi