Obavijesti

Sport

Komentari 5

Najveći ženski meč u povijesti: 'T-rex' u ringu na 'Čekić damu'

Najveći ženski meč u povijesti: 'T-rex' u ringu na 'Čekić damu'
1

Dvostruka olimpijska pobjednica Claressa 'T-rex' Shields bori se protiv Christine 'Lady' Hammer najmlađe WBO boksačke prvakinje u povijesti. Obje su neporažene, a bore se za pojas prvakinje srednje kategorije

VIDEO

Wilder i Fury nakratko će biti zaboravljeni, jer sprema se meč stoljeća ženske kategorije! Jedna će postati prvakinja srednje kategorije, dok će druga prvi put u karijeri biti poražena. Christina 'Lady' Hammer (28) i Claressa 'T-rex' Shields (24) bore se u Atlantic Cityju u ženskom boksačkom spektaklu.

Claressa 'T-rex' Shields je pobijedila u svih osam profesionalnih mečeva. Imala je teško djetinjstvo jer je bila ismijavana zbog crne boje kože kao i govorne mane. Sa samo pet godina prošla je kroz pakao silovanja. Napastovao ju je prijatelj majke alkoholičarke, a otac ju nije mogao obraniti jer je bio u zatvoru zbog dilanja droge. Sve se to odrazilo na njezine govorne mogućnosti zbog čega je imala problema s izgovorom.

Pokretanje videa...

Claressa 'T-rex' Shields 01:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let me switch it up on em 🥰💥

Objavu dijeli ClaressaGoldenShields!!! (@claressashields)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😇😍 Blessed

Objavu dijeli ClaressaGoldenShields!!! (@claressashields)

- Šest mjeseci me svakodnevno silovao. Nisam mogla normalno govoriti kao mala te kad me teta pitala što se dogodilo, nisam to mogla izgovoriti. Dala mi je lutku i pokazala sam joj što se dogodilo. U meni se gomilala ljutnja i bijes - rekla je borkinja za BBC.

Čeka ju puno iskusnija protivnica. Christina 'Čekić dama' ima 24 vezane pobjede, od toga 11 nokautom. Rođena je u Kazahstanu, a s obitelji se preselila u Njemačku i počela boksati s 13 godina.

Pokretanje videa...

Christina 'Lady' Hammer 00:31

Ona je za razliku od svoje protivnice imala lijepo djetinjstvo, a prve korake u ringu napravila je u dvorani svog ujaka. No, imala je problema s muškarcima. U jednom izlasku posvađala se s poznanicom čiji je dečko došao do Christine i ošamario je. 

- Mi smo se posvađale, a njezin je dečko došao do mene i ošamario me. Nevjerojatno! Vratila sam mu i nokautirala ga. Nakon toga su me iz kluba izbacila tri zaštitara - objasnila je Christina. 

Borkinje su trebale u ring još prošle godine, ali je u zadnji trenutak zbog bolesti odustala 'Čekić dama'. Ovaj put odustajanja neće biti, a u nedjelju navečer jedna će od njih, ako nekim slučajem ne bude izjednačeno, u statistici imati i prvi poraz.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta
Realovci ujedinjeni: 'Taj igrač mora ostati igrati još godinama'
NAJ-POTEZ UTAKMICE

Realovci ujedinjeni: 'Taj igrač mora ostati igrati još godinama'

Toni Kroos krasnom je asistencijom omogućio Viniciusu da zabije vodeći gol kod Bayerna. Trener Carlo Ancelotti ističe: Bellingham je imao grčeve, imam jake adute na klupi (Modrića, op.a.) i moram ih iskoristiti