Obavijesti

Sport

Komentari 7

Nakon Dinama i Hajduk će dobiti svog velikog Mamića

Nakon Dinama i Hajduk će dobiti svog velikog Mamića
6

Matu Peroša bi nakon njegova odlaska iz kluba na mjestu predsjednika splitskoga kluba trebao naslijediti splitski poduzetnik Tomislav Mamić

VIDEO

Mate Peroš 1. srpnja napušta Hajduk, a novi predsjednik bit će vjerojatno Tomislav Mamić. Navodno su Hajdukovi dioničari nezadovoljni radom dosadašnje Uprave, a pogotovo time što je od 80 milijuna kuna prikupljenih od prodaje dionica na računu ostalo tek 20-ak milijuna.
Prema riječima najvećega pojedinačnog dioničara Hajduka, Jake Andabaka, Peroš je sam zatražio odlazak s mjesta predsjednika.
- Izrazio je želju da ostane dok se ne dovrši ovaj dio privatizacije Hajduka. Peroš je to uspješno odradio i od 1. srpnja vraća se svom odvjetničkom poslu - zaključio je Andabak, koji ipak nije potvrdio da će novi predsjednik Hajduka biti Mamić.
- Moguće je, vidjet ćemo što će biti - tajanstven je bio Andabak, koji će, prema svemu sudeći, na mjestu predsjednika Nadzornog odbora zamijeniti Ivana Kureta.

ANDABAK OSTAJE GLAVNI
Ako Tomislav Mamić i postane predsjednik splitskoga kluba, sigurno neće imati apsolutnu vlast kao što je ima njegov prezimenjak u Dinamu. Najveći dioničar Jako Andabaka najviše je angažiran oko kluba i neće vlast prepustiti nekome drugome.

MAMIĆ ALFA I OMEGA U DINAMU
Aktualni predsjednik kluba Mirko Barišić jedan je od najtrofejnijih u povijesti, ali nema gotovo nikakve ovlasti u klubu. Sve je u rukama braće Mamić, Zorana i Zdravka. Konačnu odluku uvijek donosi izvršni dopredsjednik, odnosno stariji Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića