Obavijesti

Sport

Komentari 116

Nakon Egipćana i Srbi spremili optužnicu: Krivac je opet VAR

Nakon Egipćana i Srbi spremili optužnicu: Krivac je opet VAR
1

Nije gotovo ni drugo kolo grupne faze Svjetskog prvenstva, a već je spremna druga optužnica za suđenje. Nakon Egipćana, pobunili su se i Srbi, na suđenje u utakmici protiv Švicarske

VIDEO

Izgleda da VAR stvarno ima kvar, jer pripremljena je već druga optužnica protiv njega. Nakon Egipćana, koji smatraju da sudac nije pravedno sudio njihovu utakmicu protiv Rusije, oglasila se i Srbija koja ima pritužbe na suđenje u utakmici protiv Švicarske

Srpski nogometni savez se žalio Fifi na suca Felixa Brycha i njegov način suđenja na utakmici drugog kola u skupini E u kojoj je Švicarska sa 2-1 bila bolja od Srbije.

- Podnijeli smo videosnimke koje jasno pokazuju Brychevu tendenciju da donosi odluke protiv naše reprezentacije - stoji u priopćenju Srpskog nogometnog saveza.

- Snimke pokazuju dvostruke kriterije Brycha u dodjeljivanju žutih kartona, odnosno kako ih je brzo dosudio našim igračima dok nije bilo tako kada se radilo o igračima druge reprezentacije.

Glavna zamjerka sucu je što nije dosudio kazneni udarac kada je na Aleksandru Mitroviću napravljen prekršaj u drugom poluvremenu kod rezultata 1-1 i da je pri tom odabrao ne konzultirati se s VAR-om.

Sve to, smatraju u Srpskom nogometnom savezu, dovelo je do pobjede Švicarske koja je ugrozila izglede Srbije za plasman u osminu finala. Srbiji sad treba pobjeda protiv Brazila u zadnjoj utakmici u skupini ako žele plasman u danji dio natjecanja. Ako odigraju neodlučeno s Brazilom također mogu u osminu finala, ali samo ako Švicarska izgubi s više od jednog gola razlike od Kostarike koja je zadnja u skupini bez ijednog boda.

- Najzanimljivija je odluka da se ne dosudi kazneni udarac za Srbiju nakon prekršaja na Mitroviću kod rezultata 1-1, kada bi gol s bijele točke preokrenuo utakmicu u našu korist - dodaje se u priopćenju. 

- Cijeli je svijet vidio prekršaj osim Brycha i on je tada trebao pogledati videosnimku (VAR). Pitamo se zašto je Srbija jedina reprezentacija na SP gdje sudac odabere ignorirati spornu situaciju i legitimno je pitanje zašto se VAR koristi selektivno - zaključak je priopćenja. 

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske