Sport

Komentari 7

Nakon poraza od Bayerna: 'Što očekivati kad vam sudi Zwayer koji je namještao utamice?'

Nakon poraza od Bayerna: 'Što očekivati kad vam sudi Zwayer koji je namještao utamice?'

Za mene to nije bio penal. Hummels uopće nije gledao loptu, ona ga je pogodila, ali bilo je tu još dosta spornih odluka, rekao je veznjak Borussije Jude Bellingham

Bayern München je u velikom njemačkom derbiju u 14. kolu Bundeslige svladao Borussiju Dortmund s 3-2, a utakmicu je obilježila sporna odluka oko penala koja se provjeravala i putem VAR-a. 

Bavarci su dobili sedmi uzastopni derbi protiv Borussije, četvrti u nizu na Westfalen stadionu, a iz redova domaće momčadi javno su prozvali čelnike Bundeslige. 

U Dortmundu su pobjesnili zbog odluke o penalu zbog čega je trener Marco Rose isključen, veznjak Jude Bellingham nakon utakmice nije birao riječi. 

- Za mene to nije bio penal. Hummels uopće nije gledao loptu, ona ga je pogodila, ali bilo je tu još dosta spornih odluka - rekao je Bellingham i dodao je:

- Najveću utakmicu njemačkog nogometa sudio je Felix Zwayer koji je ranije namještao utakmice. Što onda očekivati? - pitao se mladi veznjak.

Naime, Zwayer je 2005. godine bio dio velikog skandala u Njemačkoj kada je prihvatio mito od 300 eura kako bi sucu Robertu Hoyzeru pomogao namjestiti utakmicu. Zwayer je tada suspendiran na šest mjeseci, a od 2009. godine sudi Bundesligu. 

Najčitaniji članci