Sport

Komentari 13

Namjestio gol za izjednačenje pa se slikao s idolom Modrićem

Namjestio gol za izjednačenje pa se slikao s idolom Modrićem

Osvajač Zlatne lopte i četverostruki osvajač Lige prvaka Luka Modrić s Zhirayrom Shagoyanom, igračem armenskog drugoligaša BKMA-a. Zapamtite ovu sliku, napisali su iz Armenskog nogometnog saveza

I bez najveće zvijezde Henriha Mhitarjana, s nekoliko debitanata, Armenija je ostvarila jedan od najvećih rezultata u svojoj povijesti. Remi s aktualnim svjetskim viceprvacima na njihovom terenu to mora biti, pogotovo kada je Hrvatska, k tome, bila praktički u najjačem sastavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Da, mogli su Armenci prije gola za izjednačenje "popiti" barem pet komada, ali nisu, pa je gol, golčinu za izjednačenje zabio Wbeymar. A asistencija se piše Žirajru Šagojanu - članu Ararata, a trenutno na posudbi u drugoligašu BKMA-a iz Jerevana.

Šagojan se nakon utakmice, da sve začini, fotografirao s kapetanom "Vatrenih" Lukom Modrićem, vjerojatno i jednim od svojih nogometnih idola. Igrač Real Madrida i, ponovimo, armenskog drugoligaša , neprocjenjivo...

- Osvajač Zlatne lopte i četverostruki osvajač Lige prvaka Luka Modrić sa Žirajrom Šagojanom, igračem armenskog drugoligaša BKMA-a. Zapamtite ovu sliku - napisali su iz Armenskog nogometnog saveza.

Šagojan će je sigurno zapamtiti...

Najčitaniji članci