Obavijesti

Sport

Komentari 9

Napala je Walkera: Znao je što radi, izložio je ljude riziku...

Napala je Walkera: Znao je što radi, izložio je ljude riziku...
1

Radim za jednu agenciju u Manchesteru. Šef me je nazavao i rekao mi da klijent visokog profila traži društvo. Otišla sam na adresu, tamo je bila još jedna djevojka, rekla je Louise McNamara...

VIDEO

Kyle Walker (30)  je nogometaš kojeg Pep Guardiola obožava. Godinama je engleski reprezentativac, u Manchester City stigao je 2017. godine za 50 milijuna eura i postao neizostavni član prve postave.

Njegova sposobnost ponavljanja oduševila je španjolskog trenera, hitar i tehnički potkovan desni bek koji je kao stvoren za moderni nogomet. A takve karakteristike navodno prikazuje i u krevetu.

U središte engleske javnosti stigao je prije dva mjeseca kada je prevario suprugu Annie Kilner s njezinom najboljom prijateljicom. Njoj je napravio dijete i rastao se od žene, ali ubrzo je opet nastavio sa šaranjem.

Kylie se, kao i svi mi, nalazi u izolaciji pa mu je bilo dosadno. Pozvao je dvije prostitutke kako bi zabavile njega i prijatelja. Ironično, nakon što je trosatna seksualna igra završena, Walker se oglasio na društvenim mrežama te je svoje pratitelje molio da ostanu kod kuće kako ne bi širili korona virus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏾 #StayHomeSaveLives

Objavu dijeli Kyle Walker (@kylewalker2)

To je razljutilo Louise McNamaru, jednu od 'djelatnica' koja je posjetila Walkerov stan i objavila njegove fotografije u golišavom izdanju.

- Radim za jednu agenciju u Manchesteru. Šef me je nazvao i rekao mi da klijent visokog profila traži društvo. Otišla sam na adresu, tamo je bila još jedna djevojka. Dočekao nas je prijatelj vlasnika stana za kojeg nisam odmah znala tko je. Imam neke fotografije.

S njom je bila jedna djevojka iz Brazila, zabava je trajala više od tri sata, a cijena 'seanse' je 2500 eura. Ipak, engleski nogometaš će platiti puno veću cijenu. Manchester City pokrenuo je disciplinski postupak protiv njega zbog kršenja pravila izolacije, a prijeti mu kazna od 250.000 funti.

- Kyle bi trebao znati kako da se ponaša. Prvo je pozvao strance na zabavu i seks u svoj dom, a sutradan je objavio video u kojem savjetuje svima da ostanu u izolaciji. On je izložio mnoge ljude riziku zbog te zabave - poručila je ona koja nije nikoga izložila riziku već je samo radila svoj posao. 

England v Portugal - International Friendly

Nekada uzoran na terenu i izvan terena, postao je nestašan dečko u posljednje vrijeme. Prvo je napravio dijete prijateljici svoje žene, a sada i tulumario u vrijeme kada svijetom hara korona virus. I nakon svega, poručio ljudima da ostanu doma i izbjegavaju okupljanja. A on je radio suprotno.

Baš primjer za poželjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja