Sport

Komentari 5

Našao klub: Boško Balaban odlazi u grčki Panionios?!

Našao klub: Boško Balaban odlazi u grčki Panionios?!

Neću ni tražiti klub do kraja ove sezone, rekao je bivši napadač Dinama, koji od otkaza u Dinamu trenira individualno. No čini se da više neće...

Trener grčkog prvoligaša Panioniosa od iduće sezone bit će belgijski stručnjak Emilio Ferrera, koji je prije dvije godine vodio Club Brugge. Najbolji strijelac i igrač belgijskog Bruggea u tom razdoblju bio je Boško Balaban, pa ga Ferrera zbog toga želi dovesti u ljetnom prijelaznom roku.
- Ne mogu ni potvrditi ni demantirati interes Grka dok ne riješim status u Dinamu. A on je, na žalost, još nepromijenjen. Imam još godinu dana ugovora s 'modrima’ - rekao je Balaban.
Panionios je sezonu završio kao osmoplasirana momčad prvenstva i gazde nisu zadovoljne. Nekoliko milijuna eura potrošili su samo na dovođenje Alvara Recobe, nekoć jednog od najbolje plaćenih igrača na svijetu. Klub se želi sljedeće sezone plasirati u Ligu prvaka, a napad bi trebali predvoditi Recoba i Balaban. U Panioniosu igraju trojica Hrvata. Iz zaprešićkog Intera stigao je Davor Kukec, bivši golman H. dragovoljca Dario Krešić te Ivica Majstorović.

Najčitaniji članci