Obavijesti

Sport

Komentari 1

Nasri: Nismo dobili Engleze jer nismo odigrali s punim srcem

Nasri: Nismo dobili Engleze jer nismo odigrali s punim srcem
1

Mentalno smo potpuno drugačije ušli u utakmicu s Ukrajinom od one u 1. kolu. Da je bilo 200.000 Ukrajinaca na tribinama sve bi isto završilo, rekao je Samir Nasri

VIDEO

Uz dobru igru protiv Ukrajine, Francuzi su slavili s 2-0, a u odnosu na prvi dvoboj na Euru protiv Engleske, nogometaš "tricolora" Samir Nasri smatra da su pokazali i pravu srčanost potrebnu za velike utakmice.

Golovima Meneza i Cabayea izabranici Laurenta Blanca utišali su Donbass Arenu u Donjecku i osvojili prvi trobod na Europskom prvenstvu.

- Mentalno smo potpuno drugačije ušli u utakmicu s Ukrajinom od one u 1. kolu. Potpuno smo ih zaustavili, a i da je bilo 200.000 Ukrajinaca na tribinama sve bi isto završilo jer smo jako željeli ovu pobjedu. Igrali smo punim srcem, za razliku od dvoboja s Englezima - izjavio je veznjak Manchester Cityja.

Skupina D u kojoj je Francuska, u četvrtfinalnoj fazi križa se s skupinom C, u kojoj osiguranje prolaza još traže Španjolska, Italija i Hrvatska.

- Želimo se kvalificirati i pri tome nećemo kalkulirati koga bismo željeli u četvrtfinalu. Bila to Španjolska li netko drugi, ako želite otići daleko na ovakvom turniru, onda je neizbježno da ćete morati igrati protiv velikih reprezentacija - ocijenio je Nasri.

Francuze u zadnjem kolu čeka sraz s demoraliziranim Švedima koji su porazima od Ukrajine (2-1) i Engleske (3-2) ostali bez izgleda da dohvate drugi natjecanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad