Sport

Komentari 7

Nastao je muk: Mičijević se uhvatila za zglob i zaplakala! Upitna je za otvaranje SP-a

Nastao je muk: Mičijević se uhvatila za zglob i zaplakala! Upitna je za otvaranje SP-a

Uhvatila se za zglob desne noge te zaplakala. Odveli su je do klupe gdje je odmah stavila led na nogu. Izgledalo je loše, ali čini se kako ipak nije riječ o ozbljnijoj ozljedi.

U idiličnoj atmosferi dvorane u Castellon de le Plani, hrvatske rukometašice odradile su posljednji trening uoči utakmice protiv Brazila u prvom kolu SP-a. No, nažalost, tu idiličnu atmosferu prekinuo je muk u dvorani. 

Ponajbolja naša rukometašica Ćamila Mičijević (27) je prilikom jednog duela nezgodno stala na nogu suigračice Ane Turk te pala na parket. Uhvatila se za zglob desne noge te zaplakala. Odveli su je do klupe gdje je odmah stavila led na nogu. Svi su s nestrpljenjem gledali što se događa s njom jer Ćamila je nezamjenjiva. Izgledalo je loše, ali čini se kako ipak nije riječ o ozbiljnijoj ozljedi.

Ćamila je otišla na magnetsku rezonancu, još nije poznata dijagnoza, ali nju ni to ne može pokolebati pa je ubrzo vratila onaj zarazni osmijeh na lice. Prema svemu sudeći, ozljeda nije teže prirode.

No, pitanje je hoće li udarna igla naše reprezentacije konkurirati za susret protiv Brazila. Neuništivi pozitivac naše reprezentacije, Ćana bez mana, koja se smije i kada ju boli. Nosila nas je kroz Europsko prvenstvo i u napadu, i u obrani, ali i u svlačionici. Glavna zabavljačica i duša ove reprezentacije, djevojka koja vedrinom, humorom i visinom od 194 cm odskače od drugih. Ne treba ni govoriti koliki bi udarac za 'Kraljice šoka' bio njezin izostanak. 

Hungary vs Croatia

Kako god se rasplela cijela situacija, atmosfera u reprezentaciji je sjajna, a izbornik Nenad Šoštarić i njegove igračice jedva čekaju početak turnira. Hrvatska svoj put na SP-u u Španjolskoj započinje u četvrtak od 18 sati protiv Brazila, a dva dana kasnije slijedi dvoboj protiv Paragvaja. U ponedjeljak igramo protiv Japana, ali nadamo se da ćemo već prije te utakmice osigurati prolazak u drugi krug. 

Najčitaniji članci