Obavijesti

Sport

Komentari 30

Navali, narode! Argentinci se zeznuli i sad nam nude karte

Navali, narode! Argentinci se zeznuli i sad nam nude karte
1

VRATITE IH FIFI Argentinci na Facebooku izravno nude karte našim navijačima, ali takva procedura neće proći. Prema pravilima, Argentinci moraju vratiti karte Fifi da ih ona ponovno stavi u prodaju

VIDEO

“Pozdrav, Hrvati, imam jednu kartu za utakmicu osmine finala u nedjelju”, “Imam dvije utakmice prve kategorije za osminu finala 1D-2C u Nižnjem Novgrodu”, neke su od brojnih objava koje ovih dana kolaju po Facebooku.

Njihovi su autori mahom argentinski navijači. Jer nakon što je “albiceleste” izvukao Hrvatsku, Nigeriju i Island u skupini Svjetskog prvenstva u Rusiji, Argentinci su bili uvjereni kako će Messi i društvo zasjesti na prvo mjesto grupe D.

Takve su, uostalom, bile i većine prognoza svjetskih sportskih medija. Kako bi izbjegli gužvu i moguću situaciju da ostanu bez vrijednog papirića za prvi okršaj nokaut-faze, Argentinci su masovno pokupovali ulaznice za utakmicu koju pobjednik naše skupine igra protiv drugoplasiranog iz skupine C ovu nedjelju u Nižnjem Novgorodu od 20 sati.

No rezultati koje su pružali izabranici Jorgea Sampaolija nisu im išli u prilog. “Gauči” više nikako ne mogu biti pobjednici skupine, a pitanje je hoće li uopće ugledati drugi krug Mundijala. Zato su se njihovi “mudri” navijači okrenuli Hrvatima, koji će gotovo sigurno večeras bukirati svoje mjesto u toj utakmici protiv Danske ili Australije, moguće i Francuske.

Ipak, iako se Argentinci direktno javljaju našim navijačima kako bi im preprodali karte, to im u stvarnosti baš i neće proći.

- Jedina legalna procedura je da ti Argentinci vrate Fifi ulaznice i da ih ona ponovno stavi u prodaju. Procedura je ista kao i za utakmice u skupini. Ni prije ni sad HNS nema ulaznice u javnoj prodaji i sve ide preko Fife. Naša kvota od 700 ulaznica, kao i za sve dosadašnje utakmice, prodana je unutar nogometne obitelji - kažu iz HNS-a.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske