Obavijesti

Sport

Komentari 3

Navijači ne mogu kupiti karte na Malti, domaćini bez zvijezde

Navijači ne mogu kupiti karte na Malti, domaćini bez zvijezde
1

''Upravo zbog nereda iz 2005. godine nedavno smo se sastali s predstavnicima malteškog saveza i dogovorili, da naši navijači ulaznice mogu kupiti samo u HNS-u''

VIDEO

Na Malti će 'vatrene' večeras bodriti 417 navijača.

- Nikakvo upozorenje nismo dobili, ali na inzistiranje Maltežana naši navijači ulaznice mogu kupiti samo u prostorijama HNS-a - kaže Cvrk.

Je li Uefa posebno upozorila Hrvatski nogometni savez na ponašanje navijača na Malti? Povjerenik za sigurnost HNS-a Zoran Cvrk kaže:

- Upravo zbog nereda iz 2005. godine nedavno smo se sastali s predstavnicima malteškog saveza i dogovorili, na inzistiranje Maltežana, da naši navijači ulaznice mogu kupiti samo u prostorijama HNS-a. Na dan utakmice nitko od naših navijača ne može kupiti ulaznicu na Malti – rekao je Cvrk i naglasio:

- Na Maltu su doputovali i predstavnici našeg MUP-a, koji će s tamošnjom policijom koordinirati osiguranje utakmice, koja je označena visokorizičnom – rekao je Cvrk.

A službenik HNS-a zadužen za prodaju ulaznica Nikša Martinac kaže:

- Za tu smo utakmicu prodali 417 ulaznica.

Najbolji igrač Malte potjeran zbog transfera

Udarna malteška špica Daniel Bogdanović, Srbin rođen u Libiji, proveo je svega 24 sata na pripremama, a zatim je otputovao na pregovore o novom ugovoru. Iz Sheffield Uniteda prešao je u Blackpool, pa je prekrižen.

- Propustio je mnoge treninge, pa nisam ni tražio da se vrati kući. Neka riješi probleme, pa ću ga potom zvati! - kaže izbornik John Buttigieg.

Predsjednik saveza Bjorn Vassallo prenio je optimizam domaćina:

- Pobjeda protiv Srednjoafričke Republike daje nam pravo da se nadamo sličnom pozitivnom rezultatu!

Posjetitelji stranica malteškog saveza smatraju da Hrvatska ima samo 40% šanse da pobijedi u La Valetti. (!?) A demolirane tribine stadiona Ta Qali i ljudi, neki od njih i u svečanoj loži, ozlijeđeni metalnim šipkama i bačenim stolcima epilog su divljanja hrvatskih navijača 2005. Zato su Maltežani i šest godina kasnije u strahu od hrvatskih navijača. Ulaznice stoje između pet i 25 eura. Jedan je Hrvat pod istragom zbog namještanja utakmice Norveška - Malta (4:0) 2007. Marijo Cvrtak priznao je na sudu u Bochumu da je potkupio igrače Malte. Jednom je predao novac u hotelskoj sobi, a trojici u liftu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling