Obavijesti

Sport

Komentari 5

Navijači ostaju bez novca za put i smještaj u Abu Dhabi! HNS: 'Dat ćemo im ulaznice za Egipat'

Navijači ostaju bez novca za put i smještaj u Abu Dhabi! HNS: 'Dat ćemo im ulaznice za Egipat'
5

Premda HNS nije omogućio kupnju ulaznica za turnir u Abu Dhabiju dok nismo imali jamstva da će se turnir odigrati, određen broj navijača isplanirao je put u Abu Dhabi. Dat ćemo im ulaznice za obje utakmice u Egiptu ili one domaće

VIDEO

Što je s nama, navijačima, koji smo platili put i smještaj u Abu Dhabi? Turnir su otkazali u zadnji čas, a mi smo već sve uplatili, javio nam se čitatelj i navijač hrvatske reprezentacije.

Novac za ulaznice za utakmice mogu dobiti, ali za put i smještaj im nitko neće vratiti pa su se obratili i Hrvatskom nogometnom savezu za pomoć. A savez je odgovorio:

Pokretanje videa...

Nova himna 'vatrenih' za Euro 2024. 00:42

"Hrvatski nogometni savez razumije logističke izazove koje je hrvatskim navijačima izazvalo preseljenje međunarodnog prijateljskog turnira iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u Egipat.

Premda Hrvatski nogometni savez nije omogućio kupnju ulaznica za turnir u Abu Dhabiju dok nismo imali jamstva da će turnir biti odigran prema rasporedu, određen broj navijača hrvatske reprezentacije isplanirao je put u Abu Dhabi.

Susret Hrvatske i Danske u 5. kolu Lige nacija

Hrvatski nogometni savez će tim navijačima omogućiti besplatne ulaznice za obje utakmice hrvatske reprezentacije u Egiptu, kao i dolazak na trening hrvatske reprezentacije za vrijeme boravka u Kairu. Za one navijače kojima odlazak u Kairo neće biti izvediv, a imali su isplaniran put u Abu Dhabi, HNS će omogućiti dolazak na neku od domaćih utakmica hrvatske reprezentacije ove godine.

- Žao nam je zbog ovakvog nepredviđenog raspleta, no Savez je morao reagirati da zaštiti interes reprezentacije jer turnir u Abu Dhabiju ne bi bio odigran te bi reprezentacija izgubila mogućnost za dvije važne provjere uoči Eura. Razumijemo da je takav rasplet utjecao na dio naših navijača te im na ovaj način želimo iskazati zahvalnost što su u svakom dijelu svijeta uz reprezentaciju - izjavio je voditelj odjela za prevenciju, sigurnost i integritet HNS-a Jurica Jurjević.

Zagrijavanje nogometaša uoči početka utakmice između Latvije i Hrvatske

Svi navijači koji su imali kupljenu avionsku kartu za Abu Dhabi mogu se javiti na e-mail adresu ulaznice@hns.family s priloženom kartom te će povratno dobiti detalje o preuzimanju ulaznica i dolasku na trening reprezentacije."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem