Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
28 komentara

Navijači priredili veličanstven oproštaj od Kadrnke i Capara

Futsal Dinamo nogometnom priredbom na kultnom zagrebačkom stadionu Šalata oprostio se od svoga tragično preminulog dvojca, Oskara i Matije. Bad Blue Boysi i gosti priredili su sjajnu atmosferu

Foto: Futsal Dinamo
28 komentara

U utorak se pred više od tisuću ljudi na Šalati Futsal Dinamo oprostio od svojih preminulih igrača Matije Capara i Oskara Kadrnke. Na starom zagrebačkom stadionu odigrane su dvije utakmice. Prva je između kadeta Futsal Dinama i kadeta Crnice, domaćina turnira s kojeg su se Oskar i Matija vraćali te kobne nedjelje.

Prije glavnog događaja večeri, kadeti Dinama i Crnice, djeca iz škola nogometa i futsala iz Zagreba i okolice, seniori Futsal Dinama te igrači MNK Šibenik 1983 na terenu su formirali slova O i C, kao i jedno veliko srce. Održana je minuta šutnje, nakon koje su se Bad Blue Boysi, kao i pedesetak Funcuta, navijača Šibenika, oprostili od Matije i Oskara na svoj način, pjesmom i navijanjem.

Foto: Futsal Dinamo

U dvoboju između Futsal Dinama i MNK Šibenika 1983, kluba koji također funkcionira prema modelu "jedan član, jedan glas", a nedavno je izborio plasman u 2. HMNL Jug, Dinamo je slavio 5-2, ali rezultat je jučer bio u drugom planu. BBB su napravili transparent s Caparocvom najdražom navijačkom pjesmom "Moj Dinamo, život si mi ti", a navijanje je tijekom cijele utakmice istovremeno izazivalo divljenje i tugu.

Futsal Dinamo - MNK Šibenik 1983

Objavljuje Futsal Dinamo u 19. lipnja 2018

Sav prihod od prodanih ulaznica uplatit će se obiteljima tragično preminulih Matije Capara i Oskara Kadrnke. U prodaji su još uvijek posebno dizajnirane majice u spomen na Oskara i Matiju, kao i kartice sjećanja.

Foto: Futsal Dinamo

Naši partneri pišu
Message