Sport

Komentari 1

Navijači uz bakljadu u Kninu dočekali brončanu Ivonu Jelić

Navijači uz bakljadu u Kninu dočekali brončanu Ivonu Jelić

Bila je ovo izuzetno teška godina na sve nas. Mali sportaši (kadeti) nisu imali dopuštenje trenirati u dvorani više od tri mjeseca. Zato ova medalja ima puno veći sjaj, rekao je Ivonin trener Stipe Jarloni

Sestra zlatne olimpijke Matee Jelić, Ivona Jelić (13), osvojila je brončanu medalju na Europskom prvenstvu za mlađe uzraste u Estoniji, a njezini navijači su joj u Kninu na trgu Ante Starčevića priredili doček uz bakljadu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Doček Matee Jelić u Kninu

Ivona nastupa za Taekwondo klub Olympic iz Knina i bila je prva nositeljica turnira u kategoriji do 59 kilograma, a od nje je jedino bila bolja Ruskinja Darija Krivova, koja ju je izbacila u polufinalu i nanijela joj prvi poraz na turnirima u godinu i pol dana. Ivonin trener je Stipe Jarloni koji je klub Olympic otvorio prije šest godina.

- Veliko hvala svim roditeljima, prijateljima, klupskim kolegama i ostalim sugrađanima - rekao je Ivonin trener koji je inače sparing partner hrvatskoj olimpijki Matei Jelić. 

- Bila je ovo izuzetno teška godina na sve nas. Mali sportaši (kadeti) nisu imali dopuštenje trenirati u dvorani više od tri mjeseca, jer nisu bili kategorizirani, pa smo se snalazili na sve načine. Prihodi kluba su u tom periodu bili 0 kuna. Zato ova medalja ima puno veći sjaj, upornost i zaljubljenost u taekwondo se isplatila - kazao je. 

Stipe Jarloni inače je trostruki europski prvak (kadetski, juniorski, studentski) i 13 puta bio je prvak Hrvatske u taekwondou.

- Taekwondo klub "Olympic" Knin djeluje tek šestu godinu, iznjedrili smo brojne državne, međunarodne i ovu prvu europsku kadetsku medalju. Ona nam je snažni motiv za dalje, više i bolje - rekao je pa zaključio:

- Zahvalio bih se i svojim trenerima, koji su dio ove priče, Damiru Radoviću i Kristijanu Jeliću, ali i svim ostalim vjernim članovima kluba koji su dali doprinos Ivoninom brončanom odličju.

POGLEDAJTE SUČELJAVANJE UŽIVO U 20 SATI:

Najčitaniji članci