Obavijesti

Sport

Komentari 6

Nazdraviti se nije moglo, kazna za konzumaciju alkohola je u Nizozemskoj 4000 € po osobi

Nazdraviti se nije moglo, kazna za konzumaciju alkohola je u Nizozemskoj 4000 € po osobi

U autobusu su se zapjevale Dinamove pjesme, delegacija je pred hotel stigla prije igrača, a onda je momčad i stručni stožer dočekala pljeskom. Sjajni Joško Gvardiol je u autobusu nosio zvučnik

U svlačionici se bučno proslavila pobjeda protiv Feyenoorda, a slično je bilo i u autobusu koji je dinamovce vozio prema hotelu u Rotterdamu. Nije bilo posebnog DJ-a među igračima, svi su malo puštali glazbu, a "dragulj", briljantni Joško Gvardiol je nosio zvučnik. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Dinama u svlačionici

Pokretanje videa ...

Dinamo 01:09

Delegacija Dinama stigla je pred hotel puno prije igrača, ali nisu otišli u svoje sobe, već su pljeskom ispred hotela dočekali momčad i stručni stožer. Vjerojatno bi Zoran Mamić svojim igračima dopustio i da se ovaj veliki uspjeh nazdravi čašom-dvije vina uz večeru ili uz jedno ili dva piva, ali od toga nije moglo biti ništa zbog nizozemskih zakona.

Rotterdam: Dinamo i Feyenoord igraju utakmicu 5. kola UEFA Europske lige

Naime, Nizozemska je u djelomičnom lockdownu, naravno, jako su stroge mjere zbog korona virusa. Raspitali su se "modri" za sve, a od menadžmenta hotela dobili su upozorenje da od slavlja s malo alkohola, nema niša. Naime, u večernjim je satima zabranjena prodaja alkohola u Nizozemskoj. Kazna za konzumaciju alkohola u večernjim satima je čak 4000 eura po osobi. 

Nekad Kineski - danas Plavi zid! Ni Uefa ne pamti takvu obranu
Nekad Kineski - danas Plavi zid! Ni Uefa ne pamti takvu obranu

Eto, tako se jedna liberalna Nizozemska postavila u ovoj korona situaciji. Pazi se na sve, bit će vremena za nazdraviti ovaj veliki uspjeh. Pred Dinamom su novi izazovi, tri utakmice HNL-a, Kup i CSKA u završnom kolu Europske lige.