Obavijesti

Sport

Komentari 10

NBA bomba na pomolu: Giannis dolazi Luki Dončiću i Porzingisu

NBA bomba na pomolu: Giannis dolazi Luki Dončiću i Porzingisu

NBA insajder Brian Scalabrine tvrdi kako Dallas ima najveće šanse biti nova destinacija The Greek Freaka nakon što postane slobodan agent. Mavericksi bi tako imali strahovit europski trojac

VIDEO

Najkorisniji igrač (MVP) NBA lige u prošloj sezoni, Giannis Antetokounmpo (25), mogao bi pojačati redove Dallas Mavericksa i tako postati suigrač Luke Dončića, tvrdi NBA analitičar Brian Scalabrine.

The Greek Freak sljedećeg ljeta postaje slobodan agent. Vjerojatno bi ga svaka momčad lige voljela vidjeti u rosteru, no Dallas ima najveće šanse za to, tvrdi Scalabrine.

POGLEDAJTE VIDEO: Kakvom lakoćom zabija Luka

Pokretanje videa...

00:07

Tamo bi činio nevjerojatan europski trio Antetokounmpo - Dončić - Porzingis koji bi s njima u svojoj petorci imao velike izglede za osvajanje NBA prstena.

Milwaukee Bucksi, prvoplasirana momčad istočne konferencije regularnog dijela sezone, nakon ne baš sjajnih predstava protiv Orlando Magica (iako su prošli rezultatom 4-1), izgubili su prvu utakmicu doigravanja konferencijskog polufinala od Miami Heata. Sigurno im je 'voda u ušima' jer znaju da je Miami Heat ipak klasa više u odnosu na Orlando.

Ako Bucksi ispadnu u ovoj seriji, Giannis bi se mogao zapitati može li s njima do NBA prstena ili će u taj pothvat s novom momčadi.

U prvom dijelu sezone Antetokounmpo je po utakmici prosječno zabijao 29,5 koševa, dijelio 5,6 asistencija i hvatao 13,6 skokova po utakmici u kojima je prosječno proveo 30 minuta na terenu. U play-offu je trenutačno na statistikama 28,5 koševa, 6,5 asistencija i 15 skokova i morat će poboljšati statistiku ako želi do naslova. Tu su, naravno, Eric Bledsoe i Khris Middleton koji moraju skinuti teret s njegovih leđa.

Podsjetimo, Dallas Mavericksi su ispali od LA Clippersa (4-2) i trebat će im još koja godina iskustva ili superstar kakav je Antetokounmpo kako bi mogli otići do kraja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba