Obavijesti

Sport

Komentari 0

NBA: Celticsi izgubili prvu od momčadi sa Zapada

NBA: Celticsi izgubili prvu od momčadi sa Zapada
3

Najuspješnija momčad lige izgubila je u gostima u Denveru, a najzaslužniji za pobjedu Nuggetsa bili su Allen Iverson i Carmelo Anthony

VIDEO

Iverson je zabio 28 koševa uz devet asistencija i sedam skokova, a Anthony 29 i tome dodao sedam skokova. Uz 41 pobjedu, Celticsima je ovo deseti poraz u sezoni, ali tek prvi od neke momčadi iz zapadne konferencije. Povratnik nakon ozljede Kevin Garnett ubacio je samo četiri poena za 20 minuta na parketu, a Bostonove strijelce predvodio je Paul Pierce s 24 koša.
U derbiju Istoka Orlando je odigrao veliku utakmicu na gostovanju kod Detroita. Predvođen Rashardom Lewisom (20 koševa) i Keithom Bogansom (19), Orlando je uspio 'sakriti' nešto slabiju večer svoje prve zvijezde Dwighta Howarda (po osam koševa i skokova). O načinu Detroitove igre najbolje svjedoči podatak da je prvi strijelac momčadi bio čovjek s klupe, rookie Rodney Stuckey, koji je na vrh klupske liste strijelaca izbio sa svega 16 poena.
Lakersi su u prvom nastupu Paua Gasola pred domaćom publikom lako dobili Atlantu. Već na poluvremenu imali su gotovo nevjerojatnih 36 koševa viška i do kraja su mogli odraditi ovu utakmicu. Gasol je zabio 23, jednako kao i Kobe Bryant, a odličnu partiju pružio je i Lamar Odom sa 17 poena i 15 skokova.
S dva slobodna bacanja Jamala Crawforda New York Knicksi su izborili produžetak protiv Wizardsa i onda u dodatnom vremenu otišli do uvjerljive pobjede. Primili su samo deset, a zabili 23 i predvođeni Zachom Randolphom (24 poena) otišli do šesnaeste pobjede ove sezone. Antawn Jamison ubacio je 20 u 28. porazu Wizardsa.
Na Gordana Giričeka trener Philadelphije sve manje računa, što je pokazala i utakmica protiv Minnesote. Sixersi su cijelu utakmicu gubili od očajno loših Timberwolvesa, ali trener nije posezao za bivšim hrvatskim reprezentativcem. Gira nije niti jednu sekundu proveo na terenu... McCants (20) i Jefferson (19) bili su najbolji u tek jedanaestoj pobjedi Minnesote ove sezone.
Prvaci Spursi pobijedili su Charlotte pred svojim navijačima 20 razlike, a prvo ime utakmice bio je Manu Ginobili s 18 poena. Sacramento je u gostima iznenadio Portland, a Utah Jazz pred svojim je navijačima bio bolji od Golden Statea. Clevelandu 26 koševa, 13 skokova i 11 asistencija LeBrona Jamesa nije pomoglo da izbjegnu poraz od Houstona na svom parketu.

Washington – New York 100-113, produžetak
Cleveland – Houston 85-93
Detroit – Orlando 85-103
Minnesota – Philadelphia 104-88
San Antonio – Charlotte 85-65
Denver – Boston 124-118
Utah – Golden State 119-109
Portland – Sacramento 94-105
Seattle – Memphis 108-101
LA Lakers – Atlanta Hawks 122-93

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled
Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković