Obavijesti

Sport

Komentari 2

NBA: Oklahoma razbila Lakerse, Boston Netsima dao - 149 poena

NBA: Oklahoma razbila Lakerse, Boston Netsima dao - 149 poena
1

Ja Morant briljira, ali Memphis tone. Coach Popovich usporedio Jokića s - Birdom. Oklahoma 19 razlike s LeBronom i Lakersima, a Boston razbio Netse i totalno im poparao mrežicu (149-115)

VIDEO

Uvod u već 68. rundu NBA obračuna bio je političke naravi. Najpoznatiji košarkaš planete LeBron James (LA Lakers) kratko je i jasno odgovorio predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu na kritike zbog klečanja tijekom izvođenja himne prije svake utakmice:

- Ne vjerujem baš da ćemo izgubiti na gledanosti zbog natpisa na dresovima i klečanja dok svira 'Barjak posut zvijezdama', ali onaj tko ne želi: neka nas ne gleda. I iskreno, baš nas briga da l' nas on gleda ili ne - rekao je 'Kralj' James predsjedniku Donaldu.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako zakucava Zupčeva Kristina

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

LeBronovi Lakersi imali su očajnu šutersku večer pa neočekivano i jako uvjerljivo izgubili od Oklahome (86-195). Imali su samo 35% šuta, a od 37 pokušaja za tricu ubacili mizernih - 5. Utakmicom je dominirao 'profesor' Chris Paul sa 21 poen, sedam skokova i šest asistencija.

Toronto i Philadelphia rutinski su riješili Orlando i Wizardse, Nikola Jokić je protiv Spursa odigrao još jednu toliko dobru utakmicu (25p, 11s, 4a) da je legendarni Greg Popovich usporedio s - Larryjem Birdom (?!), a unatoč fenomenalnim izdanjima Ja Moranta Memphis je izgubio pet utakmica zaredom i sve više u pitanje dovodi poziciju br. 8 na Zapadu, posljednju koja jamči play-off.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Boston je s parketa u NBA balonu u Orlandu pomeo Netse i potkresao im krila nakon senzacionalne pobjede na Bucksima. Celticsi su Brooklynu utrpali skoro 150 poena, bez produžetaka. Na poluvremenu je bilo 71-52, a status igrača utakmice nekako su ravnopravno podijelili Jaylen Brown (21 poen, trice 5/9) i Jayson Tatum (19, 5/8).

NBA rezultati

Utah - Memphis 124-115
San Antonio - Denver 126-132
Washington - Philadelphia 98-107
LA Lakers - Oklahoma 86-105
Orlando - Toronto 99-109
Boston - Brooklyn 149-115

NBA tablice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače