Obavijesti

Sport

Komentari 34

'Ne bojimo se Hajduka! Vratit ćemo se u Zaprešić neporaženi'

'Ne bojimo se Hajduka! Vratit ćemo se u Zaprešić neporaženi'
1

Hajduk je sigurno favorit, promatrano iz raznih kutova. Od tradicije, navijačke armije koju ima iza sebe do igračkog kadra. Ali, ne bojimo  se utakmice na Poljudu - kaže Interov Mlinar

Neočekivanom pobjedom nad Dinamom Varaždin je prepustio začelje HNL-a Interu. Zaprešićani su u osam kola pobijedili tek jednom, a s obzirom da gostuju na Poljudu u nedjelju (16.30, Arenasport 3), nije baš najrealnije očekivati da će se to promijeniti.

Pokretanje videa ...

- Hajduk je sigurno favorit, promatrano iz raznih kutova. Od tradicije, navijačke armije koju ima iza sebe do igračkog kadra kojim raspolaže i položaja na tablici. Ali, ne bojimo se utakmice na Poljudu! Dobro se pripremamo, analiziramo Splićane i vjerujem kako možemo dobro odigrati i vratiti se u Zaprešić neporaženi - najavio je Interov Frano Mlinar.

Burić: Inter je jak, pa Dinamo ga je pobijedio na jedvite jade
Burić: Inter je jak, pa Dinamo ga je pobijedio na jedvite jade

Ovaj je veznjak standardan u momčadi Samira Toplaka, odigrao je svih osam utakmica, jednom zabio i dvaput asistirao, ali trener nije zadovoljan cjelokupnom igrok momčadi.

- Slažem se s trenerom. U prijašnjim utakmicama bolje smo izgledali, dojam je bio dobar, no bodovni učinak tanak. Sa Slavenom je bilo obrnuto, ni mi igrači nismo bili najzadovoljniji time kako smo izgledali na terenu, ali pobijedili smo i to je glavna poanta utakmice sa Slavenom.

A što će biti s Hajdukom?

- Lakše je, ali pritisak i dalje postoji. Još uvijek nismo na poziciji na kojoj bismo htjeli biti. Pobijedili smo, ali idemo dalje, pred nama je opet utakmica u kojoj su u igri tri boda. Zašto bismo, uostalom, smatrali da smo na Poljudu bez izgleda - s upitnikom je završio Mlinar.