Obavijesti

Sport

Komentari 34

'Ne bojimo se Hajduka! Vratit ćemo se u Zaprešić neporaženi'

'Ne bojimo se Hajduka! Vratit ćemo se u Zaprešić neporaženi'
1

Hajduk je sigurno favorit, promatrano iz raznih kutova. Od tradicije, navijačke armije koju ima iza sebe do igračkog kadra. Ali, ne bojimo  se utakmice na Poljudu - kaže Interov Mlinar

VIDEO

Neočekivanom pobjedom nad Dinamom Varaždin je prepustio začelje HNL-a Interu. Zaprešićani su u osam kola pobijedili tek jednom, a s obzirom da gostuju na Poljudu u nedjelju (16.30, Arenasport 3), nije baš najrealnije očekivati da će se to promijeniti.

Pokretanje videa...

01:01

- Hajduk je sigurno favorit, promatrano iz raznih kutova. Od tradicije, navijačke armije koju ima iza sebe do igračkog kadra kojim raspolaže i položaja na tablici. Ali, ne bojimo se utakmice na Poljudu! Dobro se pripremamo, analiziramo Splićane i vjerujem kako možemo dobro odigrati i vratiti se u Zaprešić neporaženi - najavio je Interov Frano Mlinar.

Burić: Inter je jak, pa Dinamo ga je pobijedio na jedvite jade
Burić: Inter je jak, pa Dinamo ga je pobijedio na jedvite jade

Ovaj je veznjak standardan u momčadi Samira Toplaka, odigrao je svih osam utakmica, jednom zabio i dvaput asistirao, ali trener nije zadovoljan cjelokupnom igrok momčadi.

- Slažem se s trenerom. U prijašnjim utakmicama bolje smo izgledali, dojam je bio dobar, no bodovni učinak tanak. Sa Slavenom je bilo obrnuto, ni mi igrači nismo bili najzadovoljniji time kako smo izgledali na terenu, ali pobijedili smo i to je glavna poanta utakmice sa Slavenom.

A što će biti s Hajdukom?

- Lakše je, ali pritisak i dalje postoji. Još uvijek nismo na poziciji na kojoj bismo htjeli biti. Pobijedili smo, ali idemo dalje, pred nama je opet utakmica u kojoj su u igri tri boda. Zašto bismo, uostalom, smatrali da smo na Poljudu bez izgleda - s upitnikom je završio Mlinar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu