Obavijesti

Sport

Komentari 80

'Ne dam da me Messi pobijedi, na terenu nemam prijatelja'

'Ne dam da me Messi pobijedi, na terenu nemam prijatelja'
7

JOŠ ČEKA GOL Mario Mandžukić je zamalo zabio Nigeriji u prvom kolu Svjetskog prvenstva i prekinuo post u dresu reprezentacije. Posljednji je gol zabio protiv Finske na Rujevici u listopadu 2017.

VIDEO

S njim nema šale. Kad je ovako raspoložen, onda nema obrane koja ga može zaustaviti. Mandžo - ratnik.

- Ratnik? Ha, ha... Ma, šutim i radim, kao posljednjih godina, ne zamaram se sa zabijanjem golova, samo pobjedama. Ovisnik sam o pobjedama, ne o golovima jer mogu pridonijeti i bez golova, to sam pokazao milijun puta, tako ću nastaviti i dalje... - kaže Mario.


Sad slijedi Argentina i njegov ‘prijatelj’ Messi. Prošle godine u susretu Juventusa i Barcelone Mandžo ga je odgurnuo a potom mu se, kako i dolikuje, došao ispričati.

No Leo nije prihvatio ispriku i odgurnuo mu ruku na što mu je Mandžo vratio “jednom odgojnom”.

 

Vrijeme je

- Na terenu ne poznajem nikoga, to su protivnici koji me žele pobijediti, ja im neću dati da me pobijede... I to je to - kaže Mario i nastavlja:

- Dvadeset godina nismo prošli skupinu i vrijeme je. Ako budemo vjerovali i ostavili srce na terenu, onda možemo. I sreća, naravno, to je jako bitno. Vjerujem da prolazimo, a što je još važnije, vjeruje i cijela svlačionica.


Izbornik Dalić odlučio je igrače motivirati filmom “Vatreni”.

- Ujutro nam je pustio film, bila je neka skraćena verzija jer traje puno duže, ali je lijepo. Bile su i neke naše utakmice, miješane s onima iz Francuske 1998. godine. Baš je bilo lijepo vidjeti kako je to bilo prije. To me stvarno motivira, volim gledati hrvatske uspjehe, hrvatske sportaše... - rekao je Mandžo.


Čujemo navijače iz hotela

Atmosfera u Kaliningradu je bila veličanstvena.


- Bilo je fenomenalno, gdje god sam pogledao, posvuda kockice. Naš hotel je bio na glavnom trgu i cijelo popodne smo čuli pjesmu naših navijača. Bili su veličanstveni. Zajedno ćemo, ako Bog da, nešto i ostvariti - rekao je Mandžo, veliki fan Stipe Miočića.

Uoči utakmice Stipe Miočić poslao je poruku “Ajmo, Hrvatska, zajedno smo jači”. A Mandžu je to posebno motiviralo. Jer, prijatelj je s Miočićem, s njim je preko Twittera u kontaktu. Uostalom, poslao mu je dres.

Stipe i Mandžo, dva ratnika. Nema straha...

 

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske