Sport

Komentari 1

Ne mrda: Hrvatski prvak probao pomaknuti zvijer od 150 kg...

Ne mrda: Hrvatski prvak probao pomaknuti zvijer od 150 kg...

Hrvatski borac Antun Račić, koji teži 60 kilograma, je na vaganju pokušao pomaknuti senegalskog borca od 150 kilograma, ali bilo je bez uspjeha. Senegalac nije 'mrdnuo' niti centimetra...

Kud ću na brdo bez opreme, pomislio je hrvatski borac dok je pokušao gurnuti senegalskog gorostasa od 154 kilograma. Trudio se iz petnih žila, ali Senegalac nije 'mrdnuo' niti centimetra.

Antun Račić (30) je 2019. godine u Zagrebu osvojio titulu u bantam kategoriji u KSW-u, a u subotu navečer u Lodzu će ju pokušati po drugi put obraniti. Omaleni Hrvat (visok 165 cm) borit će se protiv Poljaka Sebastiana Przybysza, a Račić je na vaganju nasmijao prisutne. 

Tamo je bio i senegalski borac Serigne Ousmane Dia (44), zvijer od 150 kilograma i 198 centimetara, koji je postao popularan zbog svoje neobične konstitucije. Senegalac je sušta suprotnost našem borcu koji teži 60 kilograma pa kad su stali jedan pored drugoga, izgledali su kao David i Golijat.

Hrvatski David pokušao je gurnuti simpatičnog Serignea koji je teži 90 kilograma, ali bezuspješno. Trudio se iz petnih žila, a senegalska stijena se samo smijala.

Okupljeni su bili oduševljeni prizorom, a Račić i Ousmane Dia su se fotografirali za uspomenu.

Senegalcu će ovo biti tek treća borba u MMA-u, a borit će se protiv poljskog veterana Mariusza Pudzianowskog 

 

Najčitaniji članci