Sport

Komentari 19

Neka si ga! I zaručnica Mina i rival Simeone brane Valverdea

Neka si ga! I zaručnica Mina i rival Simeone brane Valverdea

Urugvajac Valverde u 115' je pokosio Moratu, dobio crveni karton, ali tako Realu donio penale u kojima je uzeo Superkup protiv Atletica. Ispričao se, a brane ga i protivnički trener i partnerica

Luka Modrić & com. osvajači su španjolskog Superkupa, a pitanje je bi li Real preko Atletica došao do trofeja da oštru profesionalnu zrelost nije pokazao tek 21-godišnji veznjak i najveće ovosezonsko madridsko otkriće, Urugvajac Federico Valverde.

Valverde je u 115' kao zadnji čovjek pokosio Moratu koji je išao sam na Courtoisa, dobio crveni karton, ali tako Realu donio penale u kojima je, u konačnici uzeo Superkup protiv Atletica. Fede Valverde se ispričao, ali odmah ga je utješio - protivnički trener, Diego Simeone!

- Rekao sam Valverdeu da bi bilo koji drugi igrač napravio isto što i on. Ima smisla i što je proglašen igračem utakmice jer zapravo je on odlučio u najvažnijem trenutku finala. Njegova odluka da napravi prekršaj bila je poštena! - rekao je Simeone, a u obranu svog čovjeka je, logično, stala i: Mina Bonino (26)...

Mina je Valverdeova djevojka. Argentinka i TV voditeljica, pet godina starija od nogometaša s kojim će za pet mjeseci po prvi puta u životu postati roditelj.

- Trofej je tvoj i zaslužio si ga više od ikoga. Uživaj, ponosna sam na tebe, a nitko ti ne bi trebao ništa prigovoriti. Napravio si sve za svoj klub baš onako kako to radiš od prvog trenutka u Realu. Ti si moje hrabro srce. 'Ajmo, Fede. Šampion! - poručila mu je Mina.

Mina Bonino je nedavno objasnila kako ju je Valverde dugo oblijetao po društvenim mrežama, a onda ga dugo odbijala, ali kad je napokon pristala sve se odvijalo jako brzo.

- Dugo mu je trebalo da me nekako nagovori. Mislila sam i na razliku u godinama jer pet sam godina starija od njega, ali kad smo se napokon susreli sve je odmah bilo jasno. Nakon samo dva mjeseca napustila sam i radno mjesto i sve u rodnoj Argentinu pa otišla k njemu u Španjolsku - objasnila je Mina.

- Brza ljubav, a onda i... Brza trudnoća. Jedva čekamo postati roditelji. Obožavam djecu i topim se sa svojim malim nećakom čije je rođenje prije pola godine bilo dosad najsretniji trenutak mog života. A uskoro ću i ja biti majka - presretna je Mina.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci