Obavijesti

Sport

Komentari 62

Nema straha, Luka Modrić je pobijedio u 10 finala zaredom!

Nema straha, Luka Modrić je pobijedio u 10 finala zaredom!
4

Otkad je stigao u Španjolsku, Modrić je osvojio 11 titula igrajući u nekom finalu. A imao bi ih i 12 da je igrao u finalu Svjetskog klupskog prvenstva 2014. godine, koje je morao preskočiti zbog ozljede

VIDEO

Zvuči nevjerojatno, ali kada je u pitanju Luka Modrić sve manje toga nas začuđuje. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije pobijedio je u 10 finala zaredom u kojima je nastupio!

Otkad je stigao u Španjolsku, Modrić je osvojio 11 titula igrajući u nekom finalu. A imao bi ih i 12 da je igrao u finalu Svjetskog klupskog prvenstva 2014. godine, koje je morao preskočiti zbog ozljede.

Veznjak Real Madrida osvojio je četiri Lige prvaka (2014, 2016, 2017, 2018), jedan Kup Kralja (2014), tri europska Superkupa (2014, 2016, 2017) i tri Svjetska klupska prvenstva (2014, 2016, 2017).

Usporedbe radi, posljednje finale koje je izgubio bilo je tamo 2013. godine protiv Atletico Madrida u finalu Kupa Kralja, piše Marca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pa ipak, Modrić nije uspio zabiti niti u jednom od tih finala što nikako ne može utjecati na konačan ishod rezultata večerašnje utakmice finala Svjetskog prvenstva protiv Francuske. Dapače, Modrićev nevjerojatan niz trebao bi nam samo pomoći i možda zaista ima nešto u tom praznovjerju.

A ako nastavi pozitivan niz, naš kapetan mogao bi i dodatno podebljati niz budući da Realu slijedi International Champions Cup gdje može osvojiti trofej kao i europski Superkup 15. kolovoza protiv Atletico Madrida.

VIDI OVO! 5 zanimljivih činjenica o finalu Svjetskog prvenstva!

25 fora činjenica o Francuskoj!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske