Obavijesti

Sport

Komentari 13

Nema zezancije: Kalinića su u Romi dočekala stroga pravila

Nema zezancije: Kalinića su u Romi dočekala stroga pravila
3

Gianluca Petrachi i Paulo Fonseca okrenuli su naglavačke rimskog prvoligaša. Nema više lumpovanja i nezdravog života. Od sada, Roma postaje pravi sportski muzejski primjerak...

VIDEO

Roma je jedan od najistaknutijih talijanskih klubova bogate tradicije i snažnog imidža. No, Gianluca Petrachi i Paulo Fonseca odlučili su promijeniti  režim u rimskom klubu i dovesti sve na jednu još višu razinu. 

Tako će se od sada u Romi poseban naglasak stavljati na ponašanje igrača kako bi klub pokušao spriječiti ozlijede za koje vjeruju da nisu nastale samo na travnjaku, već i izvan njega.  Igrači će ubuduće morati biti izuzetno oprezni zbog svog načina života.

Tiberio Ancora postao je kondicijski trener koji će ujedno paziti i na prehranu nogometaša iz Rima. A jedna od, možda malo težih odluka jest, da će igrači objave koje žele staviti na društvene mreže, morati pokazati čelnicima u klubu kako se u javnosti ne bi stvorio loš imidž. To se posebno odnosi na Instagram.

Naravno, to neće biti potrebno baš za svaku objavu, ali za one koje bi mogle privući medijsku pažnju, da. Znamo kako je i novopečeni Rimljanin, Nikola Kalinić, također aktivan na društvenim mrežama pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se i sam snaći u novom režimu.

Podsjetimo, Roma je u prva dva kola Serie A osvojila samo dva boda, a sada ih čeka susret sa Sassuolom.

Pokretanje videa...

00:28
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića