Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Nemamo Zrnu i Vukovića, ali imamo još bolje igrače'

'Nemamo Zrnu i Vukovića, ali imamo još bolje igrače'
1

Protiv Hamburga ćemo igrati bez Valčića, zato će ostali morati još više povući, kaže trener Zagreba Senjanin Maglajlija. Arena je već rasprodana...

VIDEO

Dva dana prije utakmice sa Ciudadom prodane su i posljednje ulaznice za Arenu. A uoči Hamburga više ih nema tri dana ranije!
- Stvarno smo presretni što nas toliko ljudi prati. Kad zagrmi tih 15.000 navijača, naježimo se i mi koji ne igramo. Zamislite onda kako je igračima! Za sve nas takva atmosfera je jedan veliki dodatni motiv - kaže trener Senjanin Maglajlija, koji je odmah nakon Ciudada rekao da je najvažnije pobijediti HSV. Za izboriti drugo mjesto u skupini Zagrebašima je potrebna pobjeda od deset razlike, no Magi bi bio zadovoljan i s jednim golom viška.
- Igramo s velikim protivnikom, s momčadi koja se bori za pravaka Njemačke, koja ima poduplanu svaku poziciju... A tu su i naša trojica, od toga dvojica koja su prošle sezone bili naši igrači, to svakako daje dodatnu draž ovom dvoboju - misli Maglajlija.
Naravno da nije propustio pogledati pobjedu Gummersbacha 39-31 protiv HSV-a. Zrnić im je zabio 12 golova, Vuković sedam, ali Zagreb nema njih dvojicu.
- Imamo mi još bolje igrače! - odlučno odgovara Magi.
- Bio je to jedan izuzetno loš dan HSV-a, gotovo sramotan poraz. I za nas je loše što je Hamburg izgubio, sad će protiv nas biti na 120 posto. Ali nema veze, bit ćemo mi na 130 posto. Protiv Ciudada smo od deset dogovorenih stvari napravili osam i te dvije su nas koštale poraza. I zato s Nijemcima moramo biti na deset od deset - dodao je Maglajlija.
Ozljeda gležnja Tončija Valčića u prvi mah nije izgledala osobito ozbiljno, ali ispalo je da zbog nje neće igrati zadnju utakmicu skupine.
- Da, Tonči najvjerojatnije neće moći i to je hendikep za nas. Ostali smo bez jednog od tri najbolja igrača, zato svi ostali moraju dodatno povući da bi kompenzirali njegov izostanak - rekao je Maglajlija.
Kiro Lazarov zabio je Ciudadu sedam golova, no samo dva iz igre. I on će morati dati više u nedjelju.
- Sa Španjolcima smo već nakon 15 minuta ušli u minus, a nije lako loviti europskog prvaka tako dugo. Zato protiv HSV-a ne smijemo dopustiti da se oni odvoje, moramo držati utakmicu u egalu. Ili voditi cijelo vrijeme, zašto ne - rekao je Lazarov i dodao:
- Imamo mi velike šanse, puno smo bolji i pojedinačno i momčadski nego u prvoj utakmici protiv njih.
U obrambenoj formaciji, dok Kiro bude izlazio, ulazit će Marko Kopljar.
- HSV je šuterski opasniji od Ciudada, ali taktički su bolji. Svi vanjski mogu pucati s 10-11 metara, cilj je istjerati ih iz deveterca. Ma možemo protiv njih - kaže Kopljar.
- Mi smo Zagreb i u svakoj utakmici moramo ići na pobjedu. Pogotovo doma! - završio je trener Maglajlija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići