Obavijesti

Sport

Komentari 15

Nemanja Matić motivira Bilića: Obećao je da će platiti večeru

Nemanja Matić motivira Bilića: Obećao je da će platiti večeru
1

Srpski veznjak Slavenu Biliću poslao je poruku da će ga odvesti na večeru ako osvoji bod protiv Tottenhama. Bilić je osvojio sva tri i s veseljem prihvatio poziv Nemanje Matića...

VIDEO

Nakon što je West Ham pobijedio Tottenham, trener Chelseaja, zajedno s igračima, otvorio je šampanjac. Naslov prvaka im je na dohvat ruke.

Devet pobjeda u nizu imao je Tottenham, pobjedom protiv West Hama došli bi vodećem Chelseaju na samo jedan bod zaostatka i utrka za naslov bila bi neizvjesna do kraja. No, na putu prema željenom cilju, trebalo je proći jednu ‘sitnu’ prepreku - Slavena Bilića, čija je momčad u posljednjih 11 utakmica imala samo jednu pobjedu - “piece of cake”, rekli bi Englezi.

Ajme, kakva zabluda. Bilić je sjajno postavio taktiku, eliminirao dva najbolja veznjaka Spursa, Eriksena i Alija i zasluženo pobjedio. A uoči utakmice Bilić je dobio sms poruku od srpskog reprezentativca u Chelseaju, Nemanje Matića.

- Napisao mi je “Ako zaustavite Tottenham, odnosno, osvojite bod, Slavene, vodim te na večeru” - otkrio je Bilić.

No, nije osvojio bod, osvojio je sva tri.

- Chelseaju je isto jesmo li osvojili jedan ili tri boda, važno je da Spursi nisu pobjedili. Eto, zaradio sam večeru, koju ću sa zadovoljstvom prihvatiti.

U redu, Matić će platiti večeru, no je li trener Chelseaja, Antonio Conte, poslao koju bocu šampanjca, viskija ili nekog kvalitetnog talijanskog vina.

- Nije.

Biliću je ovo, vjerovali ili ne, ove sezone prva pobjeda protiv neke od momčadi koje su plasirane na prvih osam mjesta. I dok je prošle sezone pobjeđivao sve najbolje, Liverpool, Manchester City, Manchester United, a gubio od najslabijih, ove je sezone obratno. Pobjedom protiv Tottenhama, West Ham je osigurao ostanak u Premiershipu i čelnici su itekako zadovoljni.

Prije samo dva mjeseca Slaven Bilić je na engleskim kladionicama bio prvi favorit za otkaz. Vjerovali su da čelnici West Hama nemaju visok prag tolerancije i da će Hrvata na klupi zamijeniti Roberto Mancini. Bilić ih je sve demantirao.

Sljedeće kolo Bilić dočekuje Liverpool. Protiv Jürgena Kloppa igrao je prošle sezone četiri puta i niti jednom nije izgubio. Dvaput je pobijedio i dvaput je igrao neriješeno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo