Obavijesti

Sport

Komentari 188

Potop Arsenala: 'Arsene, hvala na svemu. Vrijeme je za otići'

Potop Arsenala: 'Arsene, hvala na svemu. Vrijeme je za otići'
4

Bayern je i u uzvratu pobijedio 5-1 i potpuno ponizio Arsenal, čiji su navijači pola sata prije kraja počeli napuštati stadion. Pojavio se i transparent: 'Arsene, hvala na svemu, ali vrijeme je za otići'

VIDEO

Bayern je u prvoj utakmici na Allianz Areni slavio 5-1 protiv Arsenala, a tko bi mogao pogoditi da će isti rezultat biti i danas na Emiratesu! 'Topnici' su ponovo pognute glave napustili travnjak, momčad Carla Ancelottija očitala im je lekciju i u dvije utakmice utrpala 10 komada. Prvi je ovo put u Arsenalovoj povijesti da je u nokaut fazi primio sedam pa osam, devet i na kraju 10 golova. Bio je ovo najgori poraz Arsenala još od 1998. godine i poraza 5-0 od Chelseaja.

Navijači negoduju, opet su se na tribinama pojavili transparenti s antivengerovskim porukama i čini se kako je vrijeme trenutno najdugovječnijeg čovjeka Premier lige završilo.

Arsenal i Bayern od prve su minute zaigrali otvoreno, 'topnici' su od samog starta krenuli na "sve ili ništa" pa u 11. minuti stigli do prve prigode; Giroud je glavom tukao pored gola. Potpuna ofanziva isplatila se Arsenalu u 20. minuti kada su stigli do prvog pogotka. Theo Walcott je ušao u kazneni prostor s desne strane pa snažnim udarcem "probio" Neuera na prvu stativu. Arsenal je dominirao prvim dijelom, potpuno pritisnuo Bayern pred svoja vrata. Odskakali su Oxlade-Chamberlain i Walcott koji su svojom brzinom radili veliki nered.

Opasno je pred Neuerom bilo i u 33. minuti. Opet se Walcott sjurio s desne strane i snažno šutirao, ali ovoga puta mrežu zatresao samo s vanjske strane. Bayern je najbolju prigodu imao u 38. minuti; Robben je idealno proigrao Lewandowskog koji se našao sam ispred Ospine, pa loptu poslao pored gola.

Početkom drugoga dijela Bayernu je opravdano poništen pogodak nakon što je Hummels iz blizine prevario Ospinu. Ipak, njemački se branič nalazio u evidentnom zaleđu pa gosti nisu imali prigovora na ovu odluku sudaca. Bayern je ipak izjednačio u 55. minuti. Koscielny je u svom kaznenom prostoru startao na Lewandowskog, a sudac Sidiropoulos pokazao na bijelu točku. Kapetan Arsenala dobio je žuti karton zbog prekršaja, pa i crveni zbog prigovora, time bitno oslabio svoju momčad. A Lewandowski s bijele točke pogodio za 1-1.

Arsenal s igračem manje nije mogao parirati Bayernu, njemački je predstavnik odmah krenuo i po drugi pogodak. Robert Lewandowski je bio prilično opasan, a snažan pokušaj poljskog napadača u 65. minuti zaustavio je Ospina. Ipak, samo tri minute kasnije Bayern je zabio drugi pogodak. Prvo je Ospina loše ispucao loptu pa Sanchez izgubio loptu pred svojim vratima, a smušene nogometaše Arsenala odmah kaznio Arjen Robben.

Protiv Bayerna se ne može igrati s igračem manje, to su osjetili i igrači Arsenala. Prvo je Douglas Costa u 78. minuti s ruba kaznenog prostora pogodio "malu mrežicu" za 3-1, a onda i Vidal efektno prebacio Ospinu te time još jednom potopio Arsenal. Pomalo je tužno bilo gledati poigravanje Bavaraca s nemoćnim topnicima; Vidal je nakon još jedne dubinske lopte izašao na Ospinu, pa zabio i za 5-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 188
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija