Sport

Komentari 27

Nenormalno jak igrač! Kako je Asensio 'razbolio' Ter Stegena

Nenormalno jak igrač! Kako je Asensio 'razbolio' Ter Stegena

Specijalizirao se bivši igrač Mallorce na prekrasne golove, a to je na svojoj koži osjetila Barcelona, odnosno Nijemac Marc-Andre ter Stegen kojeg je Asensio u tri dana dvaput žestoko 'propuhao'

Koliko je jak taj Real Madrid kada im jedan Marco Asensio sjedi na klupi. Ako pogledate taj stroj, vidite u prvih 11 Isca, Ronalda, Benzemu pa i Balea, ne mogu svi igrati uvijek...

Zinedine Zidane ima slatkih briga, tu je toliko mladih igrača koji u sebi imaju nevjerojatne kvalitetne kao što je recimo naš Mateo Kovačić.

I svi oni strpljivo čekaju šansu, a takva se otvorila Marcu Asensiju. Riječ je o ofenzivcu koji je prošle sezone debitirao za Real i otad je u svakom svom debiju u svakom natjecanju kojeg je Real igrao zabio gol! Primera, Španjolski kup, Liga prvaka, Superkupovi, finale Lige prvaka... Svuda trpa.

Specijalizirao se bivši igrač Mallorce na prekrasne golove, a to je na svojoj koži osjetila Barcelona, odnosno Nijemac Marc-Andre ter Stegen kojeg je Asensio u tri dana dvaput žestoko 'propuhao'.

Dragi Andre, valjda se nećeš razboljeti od ovog terora fenomenalnog majstora Asensija. Prvo mu je Španjolac zabio na Camp Nou za 3-1 u 90. minuti, da bi u srijedu navečer na startu utakmice, već u petoj minuti, opet pogodio.

I to kako!

VIDEO

Genijalno.

Najčitaniji članci