Obavijesti

Sport

Komentari 4

Nepoznato o poznatima: Ovo niste znali o zvijezdama Juvea

Nepoznato o poznatima: Ovo niste znali o zvijezdama Juvea
1

Najobrazovaniji i najveći dobrotvor među juventinima je Giorgio Chiellini. Dio svake plaće šalje u humanitarne svrhe, i često ističe važnost obrazovanja

VIDEO

O zvijezdama talijanskog prvaka Juventusa u globalu je sve više-manje poznato. Koliko su plaćeni, kako igraju, gdje su prije igrali i po čemu su karakteristični na terenu lako je uočljivo, no neki nepoznati detalji često prolaze 'ispod radara'.

Priču o legendarnom Gigiju Buffonu objavili smo ranije, a po čemu su dodatno zanimljivi igrači večerašnjeg Dinamovog protivnika, pročitajte u nastavku teksta.

Bonucci sredi i tipa s pištoljem

Kako na terenu, tako i izvan njega - Bonucci se sjajno brani od napada. Njega i ženu 2012. napao je muškarac s pištoljem, kojeg je stoper nokautirao.

Alves kao dijete vježbao potpis

Kao mali zidove kuće prekrio je svojim autogramom - jer je vježbao za potpis ugovora. Do 14. godine budio se u četiri kako bi pomogao u polju.

Cuadrado učio da bi igrao

Kolumbijac je imao teško djetinjstvo, oca su mu ubili kad je imao pet godina. Majka mu je branila igranje nogometa ako nema petice u školi.

Evra ima 25-ero braće i sestara

Otac mu je diplomat, a mali Evra često se selio s 25-ero braće i sestara. Na početku karijere igrao je kao centarfor i krilo, a kasnije je postao bek.

Mag. ekonomije Giorgio Chiellini

Najobrazovaniji i najveći dobrotvor među juventinima. Dio svake plaće šalje u humanitarne svrhe, i često ističe važnost obrazovanja.

Pjanić govori tečno pet jezika

Prije nego što je zaigrao za BiH, Miralem je igrao za mlađe uzraste Luksemburga. Tečno govori pet jezika i ima diplomu Sveučilišta iz Sarajeva

Hernanesa ne vole u Italiji

Brazilac je prije Juventusa nastupao za Lazio i Inter, što mu navijači tih klubova nikad nisu oprostili. Nakon transfera iz Intera u Juve čuvala ga je policija.

Dybala umalo postao Poljak

Paulo je mogao birati između tri države. Djed Poljak nagovarao ga je na Poljsku, majka ga je htjela u Italiji, ali otac Argentinac je pobijedio.

Khedira ne može bez Özila

Dok su obojica nastupali za Real, Sami Khedira i Mesut Özil postali su nerazdvojni. Poslije ga je Özil nagovarao da potpiše za Arsenal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...