Obavijesti

Sport

Komentari 0

Nervozna Blanka Vlašić: Ne govorite u moje ime!

Nervozna Blanka Vlašić: Ne govorite u moje ime!
1

Prije nogometnog derbija na Poljudu u Splitu će u subotu biti skakački miting pred 12.000 ljudi, na kojem je Blanka prva favoritkinja

VIDEO

Split živi u groznici nedjeljnog derbija, ali i za sutrašnji skakački miting u Spaladium Areni. Ulaznice su rasprodane i 12.000 gledatelja bodrit će Blanku Vlašić u pokušaju da još jednom pobijedi u svom gradu i eventualno obori pokoji rekord. Na službenoj 'pressici' Blanka se upravo zbog toga naljutila na svojeg menadžera Harryja Edletzbergera. On je rekao kako je siguran da će Blanka u Areni oboriti osobni rekord, što je Blanku potpuno izbacilo iz takta:
- Zašto govorite u moje ime - zapitala je Harryja pa nastavila:
- Molim sve vas da to zanemarite. Moj cilj je pobjeda i skok preko dva metra, a sve ostalo je bonus. Ne želim zaluđivanje nekim rezultatima, želim ostati mirna, sve ostalo me samo može izbaciti iz ravnoteže - rekla je Blanka u jednom dahu.
Svi su ostali zatečeni pomalo nervoznom reakcijom, a menadžer Harry se primirio, nije mu više palo na pamet spominjati rekorde.
Bez obzira na Blankin oprez, 12.000 navijača očekivat će uvjerljivi trijumf svoje miljenice, pogotovo ako se zna da na natjecanju neće nastupiti Arianne Friedrich, jedina koja je ove godine pobijedila Blanku:
- Žao mi je što se češće ne natječemo nas dvije, ali ne mislim da postoji neki veliki rivalitet. Da se tako nešto razvije, potrebno je barem godinu-dvije. Ali ne treba meni Friedrich da dam svoj maksimum. Imam svoju publiku koja mi je dovoljna motivacija - zaključila je Blanka. Splitski miting bit će dosad najjači ove godine jer će uz Blanku, prvu na svjetskoj listi, skakati još i Gordejeva, Šolina i Kljugina, 2.,3. i 4. na svjetskoj rang listi. Bit će oboren i svjetski rekord u gledanosti ovakvog natjecanja. Naime, nikad više od 10.000 ljudi nije gledalo isključivo skakački atletski miting.
 
POMOZITE SANDRI PAOVIĆ
Blanka je pozvala sve novinare da objave i njezin apel za pomoć Sandri Paović, čije liječenje stoji 300.000 eura:
- U ovakvom trenutku moramo svi biti kao jedan i molim da, kad god možete, objavite žiro-račun na koji se može uplatiti novac i pomoći Sandri - rekla je Blanka.
Broj žiro računa je 2340009-1510372912, a pomoći se može i pozivom na broj 060 888 401.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja