Obavijesti

Sport

Komentari 127

Neshvatljivo: Zašto je kapetan Hajduka odabrao da se penali izvode ispod navijača Dinama?!

Neshvatljivo: Zašto je kapetan Hajduka odabrao da se penali izvode ispod navijača Dinama?!

Sudac Pajač bacio je novčić, a Lovre Kalinić, kapetan Hajduka, morao je izabrati na koju stranu želi da se pucaju penali. Kalinić je rukom pokazao na sjeverni gol, iznad kojih je tisuće Dinamovih navijača. A mogao je na južni, gdje je bilo 2000 navijača Hajduka

VIDEO

Utakmica je bila gotova. Sudac Igor Pajač na centar je pozvao dva kapetana. Prvo se određivalo na koju će se stranu izvoditi penali. Novčić je bačen, a stranu je pogodio - Lovre Kalinić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dinamo osvojio Superkup na penale VIDEO

U tom trenutku, vjerojatno su svi navijači Hajduka pomislili jedno: "Super, ako ništa, barem će se pucati ispod naših navijača". 

Kalinić je zastao na sekundu, pogledao prema klupi Hajduka, a onda odabrao sjever?!? Tribinu na kojoj su najžešći navijači Dinama i koji su ga zvižducima, dobacivanjem, uvredama ometali cijelo vrijeme. Umjesto da je odabrao južnu tribinu, gdje bi sve bilo potpuno obratno.

Zagreb: BBB uputili poruku Torcidi

Ovakav slučaj vrlo se rijetko viđa na nogometnim terenima i šteta što nitko nije pitao Lovru Kalinića koji je bio razlog ovakve odluke. To je, primjerice, kao da se utakmica igra na Poljudu, pa kapetan Dinama, Arijan Ademi, umjesto na južni gol, gdje će imati koliku toliku podršku Bad Blue Boysa, odabere sjeverni gol, kako bi dodatno otežao Livakoviću.

Nakon takvog poteza, svakako bi Ademiju stiglo pitanje o razlozima takve odluke. Jer, nije isto braniti kada iza leđa imate tisuće vlastitih i tisuće protivničkih navijača, koji vam dobacuju najružnije stvari. I uz to, morate paziti da vam nešto ne doleti u glavu.

Zagreb: BBB uputili poruku Torcidi

Lovre Kalinić nije objasnio svoju odluku, navodno, tako ide jedna priča, htjeli su dodatno zagorčati Dinamu i Superkup proslaviti pred njihovim navijačima, da bude slađe. 

Druga priča je da je u drugom poluvremenu, upravo na toj strani branio čudesno, spasio Hajduk da uopće dođe do penala, pa je htio ostati na strani na kojoj je bio posljednjih 45 minuta. I na kojoj mu je išlo sjajno.

Zagreb: BBB uputili poruku Torcidi

Koliko je odluka da se puca ispod gola gdje su Dinamovi navijači odmogla Hajduku, nikad nećemo saznati. No voljeli bismo saznati zašto se kapetan Hajduka odlučio na ovaj nepopularan i vrlo rijedak potez. Zašto nije odabrao gol gdje su smješteni navijači Hajduka i gdje bi imao koliku, toliku pomoć u smislu da ne bi morao strahovati da mu iza leđe neće ništa doletjeti u glavu i da mu iza leđa nitko neće slati uvrede?

Inače, kad smo već kod Kalinića, još jedan zanimljiv podatak, možda vas pitanje zatekne negdje na sportskom kvizu. Remi u Superkupu bio je Kalinićev osmi susret protiv Dinama u kojem u 90 minuta nije primio gol, niti protiv jednog drugog kluba nema tako dobru statistiku.

S druge strane, protiv niti jednog kluba nije primio više golova. Protiv Dinama je primio čak 43 gola. Primjerice, drugi je na ljestvici Lokomotiva, protiv koje je primio 23, čak 20 manje od Dinama. Inače, Kalinić je protiv Dinama branio u 23 utakmice, što znači da u prosjeku prima malo manje od dva gola... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe