Obavijesti

Sport

Komentari 215

Mourinho provocirao pa dobio udarac, Real "prljav" u porazu

Mourinho provocirao pa dobio udarac, Real "prljav" u porazu
13

Barcelona je na Nou Campu slavila 3-2 protiv Reala i osvojila španjolski superkup po 10. put. Pep je postao najtrofejniji trener Barce, a sve nije moglo proći bez incidenta

VIDEO

Jose Mourinho naučio je svoje igrače kako igrati protiv Barcelone, ali nije ih naučio kako dostojanstveno gubiti. Onakva "prljava igra" Realovih igrača sinoć zaslužila je i više od dva crvena kartona. Barcelona slavi prvi trofej sezone, a Pep Guardiola slavi jer je postao najtrofejniji trener katalonskog kluba u povijesti. Nakon remija iz Madrida (2-2), na svom je Nou Campu Barca slavila 3-2 iako je "mirisalo" na produžetke.

Odličan početak Reala

Real je ušao odlično u utakmicu, a Barcelona je bila potpuno izgubljena. I u takvoj izgubljenosti dovoljan je jedan potez da bi Nou Camp slavio. Leo Messi sjajno je proigrao Iniestu, a ovaj je mirno zabio.

Madriđani uzvraćaju preko Ronalda. Sumnjiva je to situacija bila jer se činilo kako je Portugalac u zaleđu. Real se razgoropadio i mogao je i povesti. No sjajni Valdez i prečka spriječili su Özila, odnosno Ronalda. I onda ta genijalnost najboljeg igrača svijeta. Messi prima loptu u 16 metara, mirno potkopava i Barca ponovno vodi.

Benzema šokirao Nou Camp, ali Messi je šokirao sve Realovce

I kad se činilo da Barcelona mirno privodi utakmicu kraju, Benzema je šokirao Camp Nou. Zabio je za 2-2 i činilo se da ćemo gledati produžetke. No ne ako se pita Lea Messija. Sjajna akcija Barce, Adriano je dao za Messija koji iz poluvoleja zabija za 3-2.

Tri crvena kartona i pomahnitali Pepe 

Kad čovjek gleda kako igra Pepe pomislio bi da se Portugalac s nekim kladio i da mora dobiti crveni karton. Da mu je to cilj, a ne sprečavanje protivničkih igrača. Jer oštra igra je jedno, a Pepeova igra nešto sasvim drugo. Divljački nasrtaji Portugalca ne spadaju u nogometne sfere. Pravo je čudo što je uspio završiti utakmicu. 

Marcelo za zatvor

Isto se ne može reći za Marcela koji je zaslužio barem godinu dana suspenzije nakon čega bi vrlo vjerojatno dobro promislio prije nego pokuša onako startati na nekom igraču. Cesc Fabregas ušao je u igru, debitirao, a Marcelo je kod centra divljački ušao s leđa u Španjolca. Lopta je bila daleko, namjera je bila jasna, a sudac mu je dao izravni crveni karton iako je već imao žuti. U naguravanju su crvene kartone dobili i Villa i Özil. Incident pogledajte OVDJE.

Mourinho opet provocirao

U toj gužvi nakon divljačkog starta Marcela s klupe se pridigao Jose Mourinho. Mirno je došetao do suprotne strane i povukao za uho pomoćnog trenera Barcelone Francesca Vilanovu. Ovaj mu je vratio udarcem. A Jose je samo začuđeno stajao i podrugljivo se smijao. Sjajno je pripremio momčad za Barcelonu, popravili su se od prošle godine, ali dio vremena mogao je provesti i na predavanjima o sportskom ponašanju. Vjerojatno ga čeka nova kazna, potpuno zaslužena. Pogledajte kako je Mourinho provocirao pa dobio udarac - OVDJE.

Španjolski superkup, uzvratna utakmica:

Barcelona – Real Madrid 3-2 (Iniesta 14, Messi 44, 87 / Ronaldo 19, Benzema 81)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 215
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve