Obavijesti

Sport

Komentari 3

Netsi pali na Floridi sa zvukom sirene, Zubac opet jako dobar

Netsi pali na Floridi sa zvukom sirene, Zubac opet jako dobar

Clipperse je do pobjede nad Minnesotom odveo Paul George s 23 koša, dok je Kawhi Leonard, koji se vratio na teren nakon pauze zbog ozljede, ubacio 15, a Zubac 13. Bam Adebayo, pak, srušio je Netse u zadnjoj sekundi

VIDEO

LA Clippersi Ivice Zupca su sinoć sa 124-105 na svom parketu pobijedili Minnesota Timberwolves, a hrvatski košarkaš je u pobjedi svoje momčadi sudjelovao s 13 koševa (šut iz igre 5/7), šest skokova te po jednom asistencijom i jednim blokom u 22 minute provedene na terenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Clipperse je do pobjede odveo Paul George s 23 koša i sedam skokova, dok je Kawhi Leonard, koji se vratio na teren nakon pauze zbog ozljede, ubacio 15 koševa uz 11 skokova i sedam asistencija. 

Los Angeles je vodeća momčad po broju trica, a sinoć su zabili 21 iz 42 pokušaja. Kod Minnesote najbolji je bio Anthony Edwards sa 23 poena, dok je Karl-Anthony Towns ubacio 16 koševa. 

Miami Heat je kod kuće sa 109-107 svladao Brooklyn Netsa, a  pobjedu je osigurao Bam Adebayo koji je pogodio koš sa zvukom sirene.

Adebayo je utakmicu završio s 21 ubačajem i 15 skokova, pomogavši tako Heatu da prekine niz od tri poraza. Landry Shamet je s 30 koševa, od čega je sedam trica, bio najučinkovitiji kod Netsa koji su bili bez ozlijeđenih Kevina Duranta i Jamesa Hardena. Durant je zabio osam prvih koševa Netsa prije nego je zbog ozljede napustio teren u osmoj minuti susreta.

NBA: Brooklyn Nets at Miami Heat

Goran Dragić je upisao 18 koševa, osam skokova i sedam asistencija za Miami.

Atlanta Hawksi su sa 129-117 bili bolji od gostujućih Indiana Pacersa, a najzaslužniji za pobjedu bio je Trae Young s 34 koša i 11 skokova. 

Clint Capela je ubilježio 25 koševa i nevjerojatna 24 skoka, dok su Kevin Huerter i Bogdan Bogdanović postigli obojica po 23 koša za Hawkse.

Indianu je predvodio Malcolm Brogdon s 29 koševa i osam asistencija.

New York Knicks su upisali šestu pobjedu zaredom, nakon produžetaka su kod kuće 122-112 nadigrali New Orleans Pelicanse.  Julius Randle je postigao 33 poena uz 10 asistencija, a Derrick Rose je dodao 23 koša.

New Orleans je predvodio Zion Williamson s 34 koša, devet skokova i pet asistencija.

Sacramento Kingsi su sa 121-107 na gostovanju svladali Dallas Maverickse kojima nije pomogao ni Luka Dončić s 37 koševa. Kod Sacramenta, koji nakon što je zabio prvih osam koševa nije bio ugrožen ni jednom do kraja utakmice, najbolji je bio De'Aaron Fox sa 30 ubačaja. Fox je tome pridodao 12 asistencija.

U preostalim utakmicama Charlotte Hornets su sa 109-101 kod kuće pobijedili Portland Trail Blazerse, Toronto Raptors su sa 112-106 bili bolji od Oklahoma City Thundera, a Houston Rockets su sa 114-110 nadigrali Orlando Magic.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija