Obavijesti

Sport

Komentari 3

Netsi prekinuli crni niz, Zubac i Bogdanović opet fantastični!

Netsi prekinuli crni niz, Zubac i Bogdanović opet fantastični!

Clippersi su slavili protiv Golden State Warriorsa (119-104). Hrvatski centar je krenuo od prve minute, no na parketu je proveo tek 22 minute. Ipak, sjajno ih je iskoristio. Zabio je 18 koševa uz osam skokova

VIDEO

Protiv Orlanda je bila utakmica za zaborav. Zabio je tek sedam koševa za 32 minute igre, ali tri dana bez utakmice pomogla su mu da zagrije ruku. Haubica Bojana Bogdanovića opet je proradila.

Pokretanje videa...

Hrvatska košarkaška reprezentacija 01:14

Utah Jazz je slavio protiv Houston Rocketsa (135-101), a susret je bio riješen praktički već na poluvremenu kada je bilo 78-53. Najbolji hrvatski košarkaš je na parketu proveo tek 27 minuta, jer za više minuta nije ni bilo potrebe, ali i za to vrijeme provedeno na parketu je došao do sjajnog učinka. Utrpao je 22 koša, uhvatio pet skokova i dva puta asistirao, ali i izgubio tri lopte. 

NBA: Houston Rockets at Utah Jazz

Babo je ove godine u sjajnoj formi. Na početku sezone je varirao s formom, ali malo pomalo se diže i pokazuje zašto je jedan od najboljih šutera lige. U 54 utakmice je na prosjeku od gotovo 18 koševa, četiri skoka te dvije asistencije. Jazzerima je ovo 36. pobjeda u 57 utakmici te se tako nalaze na četvrtoj poziciji na Zapadu. No, doigravanje još nije sigurno. Sedma Minnesota, čija pozicija vodi u play-in, ima sedam pobjeda manje. A još puno toga se može promijeniti do kraja regularnog dijela.  

Najbolji kod Ute bio je Mitchell s 30 koševa i sedam asistencija, a Rocketse je predvodio Martin sa 16 koševa. Houston se oprostio od svega već odavno jer je uvjerljivo posljednji na Zapadu s 15 pobjeda. 

NBA: Golden State Warriors at Los Angeles Clippers

Na parketu je bio i Ivica Zubac koji je opet bio sjajan. Clippersi su slavili protiv Golden State Warriorsa (119-104). Hrvatski centar je krenuo od prve minute, no na parketu je proveo tek 22 minute. Ipak, sjajno je iskoristio minute. Zabio je 18 koševa uz osam skokova te posljednju četvrtinu nije ni ulazio u igru. 

U izostanku Georgea i Leonarda najbolji je bio Mann s 25 koševa, a poražene je predvodio Steph Curry s 33 koša. Drugi dio 'splash brothersa' nije briljirao. Klay Thompson je zabio tek sedam koševa za 26 minuta igre. 

NBA: Sacramento Kings at Brooklyn Nets

James Harden napustio je brod koji tone, Kevin Durant i Joe Harris su ozlijeđeni, a Kyrie Irving ne igra domaće utakmice jer se ne želi cijepiti. I zbog svega toga Brooklyn Netsi su imali čak 11 poraza zaredom. No, novi igrači su ih izvadili iz rupe. Ne Ben Simmons koji i dalje ne trenira zbog 'mentalnih problema', već Seth Curry koji se pokazao sjajnim pojačanjem za Netse. 

Brooklyn je slavio protiv Sacramenta 109-85. Mlađi brat Curry je bio fantastičan. Zabio je 23 koša uz sedam skokova i pet asistencija. Pomoć je imao u Bowenu i Aldridgeu koji su zabili 19 koševa. Kingse je predvodio Fox s 26 koševa.

Ostali rezultati:

Washington Wizards - Detroit Pistons      103-94
New York Knicks - Oklahoma City Thunder   123-127 (produžetak)
Chicago Bulls - San Antonio Spurs         120-109
Milwaukee Bucks - Portland Trail Blazers  107-122
New Orleans Pelicans - Toronto Raptors    120-90
Denver Nuggets - Orlando Magic            121-111

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu